Συνάντηση Μαλέλη-Κοντομηνά για ΠΑΟΚ

Θετική διάθεση υπάρχει από τον Δημήτρη Κοντομηνά έτσι ώστε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, όπως επιβεβαιώνει ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης. Στα υπ' όψιν ο Σαρικόπουλος.
Πηγή: sport24.gr
Συνάντηση Μαλέλη-Κοντομηνά για ΠΑΟΚ

Συνάντηση με τον Δημήτρη Κοντομηνά είχε ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης ο οποίος έχει βοηθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια την ασπρόμαυρη ΚΑΕ. Οι δύο άνδες συζήτησαν για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το μετοχικό κομμάτι της ΚΑΕ και υπάρχει θετική διάθεση για τον "Δικέφαλο" από τον γνωστό επιχειρηματία.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το κ. Μαλέλη, ο οποίος μας δήλωσε: "Είναι ζεστός ο κ. Κοντομηνάς για θετική εξέλιξη με τον ΠΑΟΚ". Μέσα στο επόμενο 15ημερο και γενικώς μέσα στον Ιούλη θα γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά του κ. Κοντομηνά.

Στα υπ' όψιν ο Σαρικόπουλος

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ασχολείται με την περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με το στρατόπεδο του παίκτη, ο οποίος έχει στο μυαλό του την προοπτική του εξωτερικού. Πάντως είναι "ζεστός" να ντυθεί στα ασπρόμαυρα λόγω Γιούροκαπ αλλά και εξαιτίας του Σούλη Μαρκόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...