Στη Θεσσαλονίκη τρεις διεθνείς

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Γλύκος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγαν στη Θεσσαλονίκη, όπου χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που υπήρχε (videos).
Πηγή: sport24.gr
Στη Θεσσαλονίκη τρεις διεθνείς

Τρεις ήταν οι Έλληνες διεθνείς που δε βγήκαν μαζί με τους υπόλοιπους στην υποδοχή που επιφύλαξαν οι Έλληνες φίλαθλοι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ο λόγος για τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Παναγιώτη Γλύκο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Οι προαναφερθέντες ταξίδεψαν κατευθείαν για τη Θεσσαλονίκη και όταν έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο που είχε πάει εκεί για άλλους λόγους αποθεώθηκαν και πήραν ανθοδέσμες.

{dailymotion}x20mgd2_άφιξη{/dailymotion}

Λίγο μετά ο Σαλπιγγίδης είπε: "Κάναμε πολύ καλή πορεία, μπορούσαμε να πάμε και παρακάτω. Κρατάμε όμορφες στιγμές και προχωράμε".

Από την πλευρά του ο Γλύκος είπε: "Ήταν πολύ όμορφες οι στιγμές που ζήσαμε, φάνηκε ότι μπορούσαμε να πάμε και παρακάτω. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να έχει πιάσει κάποιο πέναλτι σε περίπτωση που αγωνιζόταν: "Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό".

Ακόμη του έγινε ερώτηση για το πώς ένιωσε που έπαιξε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού: "Έπαιξα σ' ένα μεγάλο παιχνίδι. Υγεία να έχουμε, να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές".

Ο Χριστοδουλόπουλος βγήκε λίγο αργότερα από τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και απέφυγε διακριτικά τους δημοσιογράφους πηγαίνοντας κατευθείαν στους δικούς του που τον περίμεναν.

{dailymotion}x20mh2n_σαλπιγγίδης{/dailymotion}

 

Διαβάστε ακόμη...