«Συνεχίζει να ενδιαφέρεται ο Κοντομηνάς»

Πέρα από τον Πέιν, τον Κούπερ, τον Τσαϊρέλη και τον Μαρκόπουλο, τον ΠΑΟΚ κατά πρώτο λόγο τον απασχολούν άλλα και πιο σοβαρά ζητήματα.
Πηγή: basketplus.gr
«Συνεχίζει να ενδιαφέρεται ο Κοντομηνάς»

Το πώς θα αντέξει άλλη μια χρονιά η ΚΑΕ έχοντας τα βάρη των καταβολών στο Δημόσιο και των υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Άρθρου 99.

Η μόνη διέξοδος δεν μπορεί να είναι άλλη από την παρουσία ιδιοκτήτη, όπως άλλωστε έχει πει δεκάδες φορές ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Πάντα με βάση το ότι η ομάδα θέλει να κτίσει στο θεμέλιο της 3ης θέσης και να κάνει άλλη μια καλή χρονιά στην Ελλάδα και αν μπορεί ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Όλα μαζί... δύσκολα.

Η διαδικασία είναι απλή. Ένα εκατομμύριο ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και η ΚΑΕ αποκτά ιδιοκτήτη. Ποιος όμως θα το κάνει και πότε; Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του, έχει άλλα στο μυαλό του και αφορούν την ΠΑΕ, ενώ ο Γιώργος Ανδρέου φέρεται να έχει έτοιμη την επιταγή του ενός εκατομμυρίου, αλλά προφανώς ακόμα δεν έχει λάβει τις εγγυήσεις στήριξης από τον «Ελληνικό Χρυσό» για να προχωρήσει. Υπάρχει και τρίτος δρόμος. Σύμφωνα με τον Μάνο Μαλέλη ο Δημήτρης Κοντομηνάς μόνο αδιάφορος δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.

Το ότι η ομάδα έφτασε στην 3η θέση και απείλησε με ήττες τους δύο πλούσιους της Αθήνας με μπάτζετ κάτω των 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ και φέτος θα είναι παρούσα στο Γιούροκαπ αποτελεί σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του γνωστού επιχειρηματία μεγάλο κίνητρο εμπλοκής. Και θα είναι ο ίδιος που θα αναλάβει δράση σε αυτή την περίπτωση με την στήριξη του Κοντομηνά... «Όσοι νομίζουν ότι ο Κοντομηνάς δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ κάνουν λάθος.

Είναι θέμα συνεργασιών και τάιμινγκ. Το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου θα βρίσκομαι στην Αθήνα για συζητήσεις μαζί του για αυτό το θέμα και δεν θα είμαστε μόνοι, υπάρχουν επαφές έκπληξη από το εξωτερικό» τόνισε ο Μάνος Μαλέλης στην ΑrenaPress. Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και αυτό ήταν φυσικό. Έχει και ο ίδιος στο μυαλό του σκέψεις και μια από αυτές περιλαμβάνει τον Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε τονίσει ότι τη νέα σεζόν θα ήθελε να είναι πιο κοντά στην ομάδα χορηγικά. Χρόνος υπάρχει; Θεωρητικά ναι...

Η προετοιμασία θα αρχίσει τέλη Αυγούστου, το πρωτάθλημα τον Οκτώβριο, το Γιούροκαπ το Νοέμβριο... Θετικό; Και οι τρεις υποψήφιοι γνωρίζουν τα οικονομικά μεγέθη, γνωρίζουν τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ, δεν θα βρεθούν προ οικονομικών εκπλήξεων. Και τουλάχιστον Μαλέλης-ατομικά-και Σαββίδης σε άλλο επίπεδο έχουν στηρίξει σημαντικά τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...