«Στόχος τα 4 χιλιάδες διαρκείας»

Στον «Libero 107,4» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης, μιλώντας για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ, αλλά και για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Στόχος τα 4 χιλιάδες διαρκείας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Καραμπέρης:

Για το ότι ξεκίνησε νωρίς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας: Ο κόσμος ζήτησε να βγουν νωρίτερα τα διαρκείας και εμείς το κάναμε πράξη. Ξέρετε ότι τα οικονομικά στο μπάσκετ δεν είναι και πολύ καλά, οπότε είναι σημαντικό να μας βοηθήσει ο κόσμος μέσα από τα διαρκείας και αυτός για εμάς είναι ένας σημαντικός λόγος που βγάλαμε άμεσα τα διαρκείας.

Για τη μικρή βοήθεια του κόσμου πέρυσι: Δεν έχω παράπονο από τον κόσμο. Κάτι σωστό δεν κάνουμε τη διοίκηση και θα πρέπει να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε τον κόσμο. Εγώ αυτό πιστεύω.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ: Δεν έχουμε τα πολλά τα χρήματα, δεν έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε αυτό που απαιτεί ο φίλαθλος και αυτό που απαιτεί η ιστορία του συλλόγου. Αυτό που είχαμε μάθει εμείς από μικροί με τις παλιές ομάδες του ΠΑΟΚ μας. Έχουμε υποσχεθεί την προσπάθεια και να απαλλαγεί η ομάδα από τα χρέη.

Για τον στόχο για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ αυτή τη χρονιά: Για να έχει μία καλή χρονιά ο ΠΑΟΚ και να πληρώνει τα χρέη και να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι με 4 χιλιάδες διαρκείας θα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτός είναι ρεαλιστικά ο στόχος. Για να πληρώνουμε το άρθρο 99 το δημόσιο και να ξέρετε ότι μας βοηθά και άλλος άνθρωπος. Ποτέ δεν αρνήθηκε να μας βοηθήσει ο κύριος Σαββίδης. Δε θέλω να μπω παραπάνω πράγματα. Με ένα τηλέφωνο που μιλάει ο πρόεδρος με κάποιους συνεργάτες του, το θέμα τελειώνει σε λίγα λεπτά. Και στο ποδόσφαιρο αν δεν ήταν αυτός θα είχε χοντρούς μπελάδες.

Γιατί τις χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και την πολιτική της ΚΑΕ: Θέλαμε να μπορεί ο κόσμος να μας πλησιάσει και να στηρίξει το μπάσκετ για αυτό και η τιμή είναι μόλις 56 ευρώ. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει δίπλα μας να βοηθήσει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για όσους ανανεώσουν θα υπάρχει 30% μείωση στα διαρκείας μέχρι τις 22 Αυγούστου και 20% για τους νέους κατόχους.

Για τη διάθεση εισιτηρίων μέσω διαδικτύου: Ο ΠΑΟΚ όπως ξέρετε πολύ καλά έχει πολύ κόσμο στην περιφέρεια. Μέσω διαδικτύου βοηθάμε αυτούς τους εκτός Θεσσαλονίκης να αγοράσουν τα εισιτήρια τους. Και για τους εντός Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έρθουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Παλατάκι από τις 11 έως τις 15.

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: Και πέρυσι που είχαμε τη δυσκολία και φέτος θα τα καταφέρουμε να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Και έτσι θα πρέπει να είναι όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ για να υπάρχει προοπτική.

Για τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ: Να μειώσουμε το χρέος κατά ένα χιλιάρικο. Είμαι με τον πρόεδρο γιατί αυτός γνωρίζει τι τραβάει. Κι αυτός τραβάει τα πάντα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί το σωματείο σε κάποιον επενδυτή και τότε να είναι σβησμένα τα χρέη. Θέλω να πάμε σε τελικό Κυπέλλου, αλλά όχι για να χάσει εκεί με 40 πόντους. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί στη διάρκεια της χρονιάς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε πιο προσγειωμένοι.

Για το μυστικό της επιτυχίας της περσινής σεζόν: Πήγε καλά γιατί τα είχε όλα, ομόνοια, ομοιογένεια, καλό προπονητή και παίκτες και διοίκηση που τους άκουγε και λειτουργούσαν σε συνεννόηση για το καλό του σωματείου. Και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι της διοίκησης είναι ΠΑΟΚτσήδες και πονάνε την ομάδα. Ξέρω τον τρόπο, αλλά δε θα μπορούσα να είμαι ο γιος του Γιαννακόπουλου να βοηθήσω την ομάδα όσο δεν μπορώ;

Για το αν θα πάρει διαρκείας στο ποδόσφαιρο: Τα ακριβά εισιτήρια που τυχαίνει να παίρνω εγώ είναι τσιμπημένα. Αλλά ΠΑΟΚ είσαι δεν πειράζει.

Για την ομάδα ποδοσφαίρου: Έχουμε έναν καλό προπονητή και θα πάμε καλά και η ομάδα θα είναι σίγουρα οικογένεια. Και δε θα χάσει ο Σαββίδης λεφτά από τους παίκτες που θα πάρει ο Αναστασιάδης.

Για το στοίχημα να διατηρηθεί η ομάδα της περσινής σεζόν και την ερχόμενη: Δύσκολα να κρατηθούν όλοι οι παίκτες. Πρώτα θα πρέπει να κλείσει ο προπονητής. Ελπίζω την Παρασκευή ο πρόεδρος μας να έχει ένα καλό νέο για αυτό. Μακάρι να είναι τα παιδιά τα περσινά. Την ομάδα θα τη χτίσει ο προπονητής και οι μάνατζερ της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...