«Ο Άγγελος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πάρης Ανδράλας, μίλησε για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
«Ο Άγγελος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος»

Αναλυτικά όσα είπε στα "ΣΠΟΡ":

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, όταν μιλάμε για το πόστο του προπονητή στον ΠΑΟΚ», τονίζει σχετικά και προσθέτει: «Κι αυτό, όχι μόνο γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο, που έχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα της ομάδας και, συνεπώς, γνωρίζει τα πάντα γύρω και μέσα στον σύλλογο, αλλά και γιατί πρόκειται για έναν προπονητή, που έχει αποδείξει κατ" επανάληψη τις μεγάλες του δυνατότητες. Και μπορώ να κάνω την πρόβλεψη ότι με τον Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να επιστρέψει στους τίτλους και τις μεγάλες επιτυχίες. Άλλωστε, μ" αυτόν στο πόστο του προπονητή, ο «Δικέφαλος» είχε κατακτήσει το τελευταίο του τρόπαιο, πριν από έντεκα χρόνια».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Το πρώτο είναι ότι ο Αναστασιάδης, όντας λάτρης της πειθαρχίας, είναι ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο μέσα στα αποδυτήρια. Δεν δέχεται την παραμικρή παρέμβαση στο έργο του από κανέναν, όπως οφείλουν, άλλωστε, να κάνουν όλοι οι προπονητές. Γι" αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Αναστασιάδης αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη που του αναλογεί. Το δεύτερο βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι το στοιχείο της δικαιοσύνης. Με τον Αναστασιάδη στον πάγκο, ο κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι θα έχει δίκαιη μεταχείριση κι ότι αυτός που θα έχει καλή παρουσία στις καθημερινές προπονήσεις, αυτός θα έχει και την Κυριακή μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή, αφού του παρέχει το κίνητρο να προσπαθεί κάθε φορά ολοένα και περισσότερο, με απώτερο στόχο να κερδίζει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».

Κλείνοντας ο Πάρης Ανδράλας είπε: «Ασφαλώς και τα οικονομικά προβλήματα συνιστούν αγκάθι στο έργο του κάθε προπονητή. Από την άλλη, είναι όλα πολύ καλύτερα, όταν στην καθημερινότητά του δεν έχει να απασχολείται με εξωαγωνιστικά θέματα και όταν όλα τα υπόλοιπα θέματα είναι λυμένα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σεζόν, στην οποία πλησίασε, αλλά δεν πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει. Ειδικά η παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου αποτέλεσε ένα είδους πισωγύρισμα».

Διαβάστε ακόμη...