Στην πόρτα της εξόδου ο Κράσιτς-ανοικτό του Στοχ

Ο προπονητής της Φενέρ, αποφάσισε οριστικά να μην κρατήσει τον Κράσιτς στο ρόστερ της ομάδας ενώ αντίθετα αμυδρές ελπίδες έχει ο Στοχ.
Πηγή: metrosport.gr
Στην πόρτα της εξόδου ο Κράσιτς-ανοικτό του Στοχ

Αυτό αποκαλύπτει χθεσινοβραδινό δημοσίευμα από την Τουρκία. Ο Ερσούν Γιανάλ, την προσεχή εβδομάδα θα παραδώσει στην διοίκηση τη λίστα με τους οκτώ ξένους ποδοσφαιριστές που δικαιούται να κρατήσει στο ρόστερ της η τουρκική ομάδα από τους δεκατρείς συνολικά που έχει.

"Ο Κράσιτς είναι ένας από τους πέντε παίκτες που πρέπει εκ νέου να βρουν άλλη ομάδα" αναφέρει το δημοσίευμα. Θυμίζουμε ότι η Φενέρ είχε προτείνει τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει δανεικό και πέρσι το καλοκαίρι αλλά και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν είχε διαφανεί το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Στοχ. Σε ότι αφορά τον Σλοβάκο, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στη λίστα με τους "κομμένους" και πως ο προπονητής της Φενέρ αμφιταλαντεύεται αλλά σύντομα θα πάρει την απόφαση του. Αν τελικώς ο Στοχ δεν καταφέρει να είναι στην "οκτάδα" μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει εκ νέου κίνηση για να τον αποκτήσει έστω και με την μορφή δανεισμού.

Διαβάστε ακόμη...