«Θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας και αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινό νικηφόρο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου, όσο και στα σενάρια που τον φέρνουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου: «Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι και χάναμε τις ευκαιρίες, η αλήθεια είναι ότι δημιουργήθηκε κάποιο άγχος και ειδικά όταν ο αντίπαλος σκόραρε. Ήταν δύσκολο το χθεσινό παιχνίδι για μας, γιατί περιμέναμε δύο μήνες για το συγκεκριμένο ματς, δεν είχαμε ρυθμό. Στο τέλος, όμως, κερδίσαμε και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη».

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν οφσάιντ, όπως το είδαμε και στο βίντεο μετά. Σημασία, όμως, έχει το γκολ μέτρησε και κερδίσαμε».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του: «Δεν γνωρίζω κάτι προσωπικά. Ότι ακούω το διαβάζω από τις εφημεφίδες. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και ο κ. Πανόπουλος. Προς το παρών ανήκω στην Ξάνθη και έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Αν γίνει κάτι στο μέλλον βλέπουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που αρχίζει και αναπτύσσεται. Επενδύει χρήματα, θέλει να πρωταγωνιστήσει και δίνει βαρύτητα στους Έλληνες. Σίγουρα θα με ενδιέφερε να παίξω στον ΠΑΟΚ και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Διαβάστε ακόμη...