Το Mundial με τα μάτια των προπονητών!

Το gazzetta.gr έθεσε τέσσερα ερωτήματα σε δέκα προπονητές της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: gazzetta.gr
Το Mundial με τα μάτια των προπονητών!

Τους ζητήσαμε να μας μιλήσουν για το Mundial που τους έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη, να μας αποκαλύψουν την ομάδα που υποστηρίζουν, εκτός της Ελλάδας φυσικά, την ομάδα που θεωρούν ότι θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, καθώς και να κάνουν μια πρόβλεψη για το που μπορεί να φτάσει η Ελλάδα. Δείτε τις απαντήσεις τους με τη σειρά που τερμάτισαν πέρυσι οι ομάδες τους!

Διαβάστε τα όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης

Το Μουντιάλ που θυμάται: «Το Μουντιάλ του 1970 που το κατέκτησε η Βραζιλία του Πελέ. Ήμουν μικρός 16-17 χρονών και μου έχει μείνει χαραγμένο. Ένα Μουντιάλ με πολλά αστέρια από Βραζιλία, Ιταλία και Αγγλία. Θυμάμαι κι άλλες διοργανώσεις, αλλά εκείνο το Μουντιάλ ίσως να ήταν το καλύτερο».

Η ομάδα που υποστηρίζει: «Δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Εγώ είμαι καρφωμένος με το ποδόσφαιρο. Το υποστηρίζω φανατικά, έτσι λειτουργώ εγώ. Αν δω ότι μια ομάδα ν' αποδίδει καλό ποδόσφαιρο τότε θα την παρακολουθώ»

Η ομάδα που βλέπει για κατάκτηση: «Η Βραζιλία έχει τον πρώτο λόγο γιατί η διοργάνωση γίνεται στην έδρα της. Προβάδισμα έχει επίσης η Ισπανία ως κάτοχος και σίγουρα θα θέλει να διατηρήσει τα πρωτεία. Επίσης η Γερμανία μια ομάδα που την έχω αντιμετωπίσει με την Εθνική ομάδα της Κύπρου δεν τα παρατάει εύκολα, πειθαρχημένη με πολλά τρεξίματα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Αργεντινή και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι προπονητές. Πως θα διαχειριστούν τους παίκτες, τις προπονήσεις».

Που θεωρεί ότι θα φτάσει η Ελλάδα: «Εγώ είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Θα φτάσουμε ψηλά γιατί υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, αγάπη και ένα καλό προπονητή. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θέλω η Εθνική να αποτύχει όπως στην Αμερική. Τότε όλοι μας στεναχωρηθήκαμε πολύ γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Διαβάστε ακόμη...