Απ΄ αυτόν γλίτωσε ο Σαββίδης!

Να και μια περίπτωση σπατάλης, η οποία αποφεύχθηκε!
Πηγή: thessports.gr
Απ΄ αυτόν γλίτωσε ο Σαββίδης!

Πέρσι τέτοιο καιρό, στην πρώτη γραμμή ήταν η διαφαινόμενη απόκτηση του Πορτογάλου Σέρτζιο Πίντο, του 33χρονου μέσου, που έμενε ελεύθερος από το Ανόβερο.
"Κοντά με Πίντο", "κλείνει ο Πίντο", "έπεσε στις 700 χιλιάδες το χρόνο ο Πίντο", έτσι ο Πίντο, αλλιώς ο Πίντο, έτοιμος ο Πίντο να υπογράψει διετές η τριετές συμβόλαιο (ο μάνατζερ που θα τον έφερνε, μόνο τριετή συμβόλαια έκανε στον ΠΑΟΚ, και τώρα κάποιοι παίκτες έμειναν αμανάτια και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τους ξεφορτωθεί).

Μόλις ανέλαβε ο Στέφενς, που τον ήξερε από την Μπουντεσλίγκα, πέταξε το χαρτάκι με το όνομά του στα σκουπίδια, όπως και του Σισοκό, που έπαιξε δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Βόλφσμπουργκ.

Λόγω Στέφενς (επειδή φορτώθηκε μόνο αρνητικά), ο Σαββίδης γλίτωσε από ένα συμβόλαιο, που θα το πλήρωνε με πόνο.

Τελικά, ο Πίντο αφού έχασε το ωραίο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, πήγε στην Λεβάντε, όπου 700 χιλιάδες δεν τις παίρνουν ούτε σε δύο χρόνια.

Τον πρώτο γύρο έπαιζε λίγο, τον δεύτερο ήταν θεατής. Συνολικά συμμετείχε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος κι έπαιξε συνολικά 852 λεπτά...
Τώρα έλυσε το συμβόλαιό του κι επέστρεψε στην Γερμανία, και όπως γράφει το "Kicker", συζητά με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, που βολοδέρνει πλέον στην Β΄Εθνική (και δεν δίνει 700 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο ούτε για 4 χρόνια...), γιατί θέλει να είναι κοντά στο Άαχεν, όπου έχει κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Να και κάτι που γλίτωσε ο Σαββίδης...

Διαβάστε ακόμη...