Ο Στοχ, ο Κράσιτς και ο… ΠΑΟΚ!

Ο Μίλος Κράσιτς δεν είναι στα πλάνα του Ερσούν Γιανάλ για τη νέα χρονιά, μαζί με τους Γιόμπο και Χόλμεν. Αντίθετα, μάλλον είναι, ο Μίροσλαβ Στοχ!
Πηγή: thessports.gr
Ο Στοχ, ο Κράσιτς και ο… ΠΑΟΚ!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Φενέρ ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής θα έχει μια ευκαιρία, λόγω της καλής χρονιάς του με τον ΠΑΟΚ, να αποδείξει στον προπονητή της πρωταθλήτριας Τουρκίας, ότι αξίζει να είναι στο ρόστερ της ομάδας. Μετά τη μείωση από 8 σε 5 των ξένων ποδοσφαιριστών, η Φενέρμπαχτσε έχει τεράστιο πρόβλημα με τους πολλούς ξένους που διαθέτει και για να μείνει στην ομάδα ο Στοχ θα πρέπει να δείξει, προφανώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ότι μπορεί να πάρει τη μία από τις 5 θέσεις των ξένων της ομάδας.

Ο Γιανάλ αυτό το διάστημα δεν πολυσχολείται με τα της ομάδας, καθώς στις προτεραιότητες του είναι ο γάμος της κόρης του, Φεμίν, στις 14 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα λάβει και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του και θα φανεί αν θα δώσει στον Στοχ την ευκαιρία που ζητάει για να παραμείνει στο ρόστερ της Φενέρ.

Ο Κράσιτς, για τον οποίο ακούστηκε και γράφτηκε ότι είναι στα υπόψην του ΠΑΟΚ, δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της Φενέρ είναι σε διαπραγματεύσεις και επαφές με αρκετές ομάδες για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Πάντως, αυτό το διάστημα, ο Στοχ βρίσκεται στην Μπρατισλάβα και περιμένει πως και πώς να μάθει τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, χτες επισκέφτηκε το ζωολογικό κήπο της πρωτεύουσας της Σλοβακίας μαζί με την αγαπημένη του ανιψιά και όπως έγραψε στο Instagram: «Ηταν μια υπέροχη μέρα...».

Διαβάστε ακόμη...