Περιμένουν στο ακουστικό τους Μαλεζάς, Φυτανίδης

Η περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά σε πρώτη φάση και του Σωκράτη Φυτανίδη σε δεύτερη, αναμένεται να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ τις προσεχείς ημέρες και μένει να φανεί αν ο Αναστασιάδης θα ανάψει το πράσινο φως και για τους δυο ή θα αποφασίσει να κινηθεί ο Δικέφαλος για την απόκτηση μόνο του Μαλεζά.
Πηγή: metrosport.gr
Περιμένουν στο ακουστικό τους Μαλεζάς, Φυτανίδης

Πριν από μερικές μέρες ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Φορτούνα με δηλώσεις του στο αθλητικό Metropolis είχε πει πως η επιστροφή του στην ομάδα εξαρτάται και από την επιθυμία των ανθρώπων του Δικεφάλου. Ο ίδιος δε βιάζεται να συζητήσει με άλλες ομάδες από τη στιγμή που περιμένει πρόταση από τον ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη να έχει θετική άποψη.

Σε ότι αφορά τον Σωκράτη Φυτανίδη, το «Μ» είχε αποκαλύψει πως αν ο ΠΑΟΚ το επιθυμήσει μπορεί να τον αποκτήσει αφού ο παίκτης έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του και αν καλυφθεί μπορεί να μείνει ελεύθερος. Η απόκτηση κάποιου από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς δε θα σημάνει αυτόματα και το ότι ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει την κίνηση του για να αποκτήσει από την Σπαρτάκ τον Ινσαουράλδε για τον οποίο, όπως έχουμε σημειώσει ο Αναστασιάδης έχει θετική άποψη. Θυμίζουμε ότι και ο Λόπεθ ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και περιμένει να πληροφορηθεί τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη...