Η Φενέρ... προτείνει Κράσιτς για αντι-Στοχ

Το όνομα του Σέρβου ακραίου μεσοεπιθετικού ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ μετά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση Στοχ. Στην περσινή μεταγραφική περίοδο είχε "παίξει" το όνομα του Μίλος Κράσιτς για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος ακραίος μεσοεπιθετικός είχε προταθεί στο "Δικέφαλο".
Πηγή: sport24.gr
Η Φενέρ... προτείνει Κράσιτς για αντι-Στοχ

Τελικά, αποκτήθηκε ο Στοχ και το θέμα δεν προχώρησε, ωστόσο, μετά τις δυσκολίες που παρουσιάζει φέτος η περίπτωση του Σλοβάκου, επανέρχεται.

Ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα κρατήσει τον Στοχ στην Τούμπα, καθώς έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τη Φενέρ (με 1.8 εκ. ευρώ ετησίως) και θα πρέπει να βρει ο ίδιος λύση στο οικονομικό με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και να δεχθεί να μείνει με αρκετά λιγότερα χρήματα στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η διοίκηση της Φενέρ, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή σεζόν του Στοχ (9 γκολ, 11 ασίστ) στον ΠΑΟΚ, ήδη έχει πρόταση για δανεισμό από άλλη ομάδα, ενώ τελευταία γίνονται και σκέψεις παραμονής του. Το... αδιέξοδο με τον Στοχ, φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Μίλος Κράσιτς, του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού που ανήκει στη Φενέρ και πέρσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Μπαστιά, κάνοντας 18 συμμετοχές.

Η τουρκική ομάδα δεν θέλει να τον κρατήσει και έχει ανάψει το πράσινο φως για πώληση ή δανεισμό του (με οικονομικά δεδομένα πολύ πιο βατά σε σχέση με την περίπτωση Στοχ), κάτι που έχει γίνει γνωστό και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.Ο Κράσιτς έπαιξε στην Βοιβοντίνα, πριν κάνει μεγάλη καριέρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γιουβέντους.

Ακολούθησε η αγορά του από την Φενέρμπαχτσε, στην οποία όμως δεν έπαιξε όσο θα περίμενε με αποτέλεσμα φέτος να παίξει δανεικός στη Γαλλία. Μένει να φανεί πώς θα αξιολογήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που και πέρυσι είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση Κράσιτς.

Διαβάστε ακόμη...