Βλέπει Φυτανίδη και Μαλεζά!

Οι πρώτες μεταγραφικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, όπου ουσιαστικά αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Βίτορ, αλλά και ο Κατσικάς.
Πηγή: thessports.gr
Βλέπει Φυτανίδη και Μαλεζά!

O Αναστασιάδης είναι δεδομένο ότι προτιμά Έλληνες παίκτες, δεν θέλει να γεμίσει το ρόστερ με ξένους, διότι ήταν πάντα της λογικής ότι οι ομάδες έχουν μεγαλύτερη συνοχή, όταν οι ξένοι παίκτες είναι λίγοι. Είναι λογικό, λοιπόν, που σ΄ αυτή τη φάση στο τραπέζι έχουν πέσει δύο ονόματα Ελλήνων στόπερ.

Ο ένας είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος αύριο κλείνει τα 30 του χρόνια. Ο αμυντικός του Ατρομήτου, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του, αλλά στο Περιστέρι βγάζουν μια δυσφορία και μάλιστα υπάρχουν διαρροές του στυλ "δε μένει κανείς με το ζόρι, όποιος δεν θέλει, φεύγει". Εκεί έχουν πληροφοριες ότι ο Φυτανίδης έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ. Το αν όντως έχει μιλήσει, δεν είναι επιβεβαιωμένο, είναι σίγουρο, πάντως, ότι σαν όνομα απασχολεί.

Ο δεύτερος είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς το συμβόλαιό του έληξε. Ο Μαλεζάς έφυγε από τον ΠΑΟΚ (για την ακρίβεια, πωλήθηκε στην γερμανική ομάδα), λίγες εβδομάδες πριν τον αγοράσει ο Σαββίδης, στη Γερμανία ατύχησε καθώς φέτος είναι διαφορα προβλήματα και έκανε μόνο 11 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική. Δεν ήταν πάντως τραυματιστεί που θα τον εμποδίσουν να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο, το ότι και ο Αναστασιάδης βλέπει θετικά αυτή την περίπτωση, είναι επίσης σίγουρο.

Το βέβαιο είναι ότι η μεταγραφική περίοδος θα είναι μεγάλη, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με παίκτες που θεωρείται ότι πρέπει να φύγουν. Θα πρέπει να θεωρούμε πολύ πιθανό (αν όχι βέβαιο) ότι οι προσθαφαιρέσει στο ρόστερ (και φυσικά και οι μεταγραφές) θα είναι πολλές...

Διαβάστε ακόμη...