«Γελοίο αυτό που συνέβη»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο Ίνιγο Λόπεθ, με τον Ισπανό να εξωτερικεύει τις σκέψεις του για τη φετινή αλλά και τη νέα σεζόν.
Πηγή: Libero 107,4
«Γελοίο αυτό που συνέβη»

Πιο αναλυτικά, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε:

Για το πώς κύλησε η φετινή σεζόν για τον ίδιο: «Το πρώτο μισό της σεζόν με τον ΠΑΟΚ, ήταν καταστροφή. Το δεύτερο με τη Θέλτα, μπορώ να πω πως ήταν καλό. Σε γενικές γραμμές, ήταν μια καλή σεζόν για μένα».

Για τους λόγους που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Από τον ΠΑΟΚ έφυγα χωρίς να έχω κανένα σχεδόν παιχνίδι και η παρουσία μου στην Ισπανία ήταν καλή. Έκανα καλά ματς απέναντι σε ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα. Απέδειξα πως η απραξία μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει με την απόδοσή μου. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως ο Στέφενς δεν με ήθελε. Έδειξα όμως με την παρουσία μου στο ισπανικό πρωτάθλημα πως έκανε μεγάλο λάθος. Μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που έκανα εδώ και θα το δείτε και εσείς».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν, αλλά είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό μου με την Θέλτα ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου και στη συνέχεια θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να μιλήσω κανένα. Θα βρίσκομαι κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και θα δούμε τι θέλει ο νέος προπονητής από μένα».

Για το αν συμφωνεί ή όχι στο ότι η χρονιά που τελείωσε ήταν αποτυχημένη για τον ΠΑΟΚ: «Συμφωνώ. Ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίζει το κύπελλο όμως δεν κατάφερε. Ούτε κατέκτησε κάποιον άλλον τίτλο και αυτό είναι άσχημο γιατί ο πρόεδρος ξόδεψε πολλά χρήματα και είχαμε καλή ομάδα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε όμως την επόμενη μέρα. Να είμαστε όλοι μαζί και να πετύχουμε με τον νέο προπονητή τους στόχους που θα βάλουμε».

Για την συνεργασία του με τον Λουίς Ενρίκε στη Θέλτα, σε σύγκριση με την συνεργασία του με τον Στέφενς: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές, Μπορώ να μιλήσω όμως μόνο για τον Λουίς Ενρίκε. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Στέφενς. Ο Λουίς Ενρίκε θα κάνει πιστεύω καλή δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Ξέρει πολύ καλά τον σύλλογο, αγωνίστηκε μια ζωή ολόκληρη σε αυτόν, εργάζεται πολύ και ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους παίκτες του».

Για το αν θα επέλεγε Ισπανία ή Ελλάδα, εάν δεν είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Αρκεί να μην συμβούν αυτά που συνέβησαν φέτος. Ήταν γελοίο. Ήταν κακό για μένα, για το κλαμπ, για τους οπαδούς. Αν υπήρχε η ίδια κατάσταση και του χρόνου, θα επέλεγα να αγωνιστώ στην Ισπανία όπου ήδη κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Αν αλλάξουν τα πράγματα, θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ αποτελεί γι΄ αυτόν έξτρα κίνητρο: «Ναι, αποτελεί. Διάβασα στις εφημερίδες πως ο νέος προπονητής δούλευε στον ΠΑΟΚ και πριν από δέκα χρόνια. Θα ξεκινήσω από την αρχή και θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω να είναι μια φανταστική σεζόν και για μένα και για την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...