Απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια ο Αγγελος

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν και χθες στην Τούμπα και συζητούσε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: sentragoal.gr
Απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια ο Αγγελος

Ο Μακεδόνας τεχνικός που ακόμη δεν έχει μιλήσει δημόσια για την επιστροφή του στον «δικέφαλο» αποφεύγει τις δηλώσεις και περιμένει την παρουσία του που θα συνοδευτεί από συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει.

Και μόνο πάντως η παρουσία του Αναστασιάδη στον πάγκο του «δικέφαλου» δείχνει πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να είναι λιγότερο παρεμβατικός στα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας του. Παραδείγματος χάριν, μοιάζει δεδομένο ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποκλείονται οι «μπούκες» του μεγαλομετόχου στα αποδυτήρια στα ημίχρονα των αγώνων που δεν πηγαίνουν καλά, όπως έγινε στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ήταν και ένας από τους όρους που έθεσε στον Ιβάν Σαββίδη ο νέος προπονητής του «δικέφαλου» στην τρίωρη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο «Μακεδονία Παλλάς» . Οπως φαντάζει απίθανο να δεχθεί ο Αγγελος Αναστασιάδης που λειτουργεί πάντα προστατευτικά προς την ομάδα του να παραμένουν οι ποδοσφαιριστές του για ώρες στην Τούμπα για να τους μιλήσει μέσω skype ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπως συνέβη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Σαββίδης με την πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού με βάση όσα συζήτησε μαζί του την περασμένη Κυριακή του αφήνει εν λευκώ τα αποδυτήρια και πλέον αυτός που λογοδοτεί στον ίδιο θα είναι ο Αναστασιάδης που θα έχει και την ευθύνη των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε ακόμη...