Αγόρασε ελικόπτερο ο Ιβάν!

Ο Ιβάν Σαββίδης βγήκε κερδισμένος σε πλειστηριασμό σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ρωσίας και είναι ο κάτοχος του υπερσύγχρονου ελικοπτέρου ''Bell 249''.
Πηγή: paokweb.gr
Αγόρασε ελικόπτερο ο Ιβάν!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό είχε βάλει στο στόχαστρο το συγκεκριμένο ελικόπτερο και ήθελε να το κάνει δικό του. Για να το αποκτήσει δαπάνησε περίπου το ποσό των 245 εκατομμυρίων ρουβλιών δηλαδή περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ. Μετά το λευκό lear jet Empire 450, για να μετακινείται με την ανάλογη πολυτέλεια, στην κατοχή του πλέον έχει και ελικόπτερο. Τα χρήματα άλλωστε τα διαθέτει, για να μπορεί να κάνει ανάλογες κινήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως διαθέτει δυο κινητήρες, έχει κάμερες νυκτός και ημέρας, διαχείριση συστημάτων βίντεο. Το εν λόγω ελικόπτερο ανήκει στη ρωσική περιφέρεια Chelyabinsk και είχε αγοραστεί από τον πρώην κυβερνήτη της Mikhail Yurevich αντί 289.000.000 ρουβλίων.

Έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ταχύτητα 150 κόμβων, διαθέτει έναν πιλότο, ενώ το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες, εκτός του χειριστή.

Διαβάστε ακόμη...