«Η καλύτερη λύση ο Άγγελος»

Στο Αθλητικό Metropolis  φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μαλιούφας και μίλησε για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Αθανασιάδη από την αποστολή του Μουντιάλ.
Πηγή: metrosport.gr
«Η καλύτερη λύση ο Άγγελος»

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω γνωρίσει από κοντά και η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ και μπορεί να προσδώσει ηθικό στην ομάδα. Για να καταλήξει σε αυτόν ο Σαββίδης προφανώς έχει δει κάποια πράγματα, είναι απόφαση δική του και προσωπικά με ικανοποιεί στο 100%».

Για την διαφαινόμενη μείωση μπάτζετ: «Αυτά είναι οργανωτικά θέματα και τα ξέρουν όσοι είναι μέσα στην ΠΑΕ. Η αλήθεια είναι πως σπαταλήθηκαν πολλά λεφτά τα δύο τελευταία χρόνια, έγιναν πολλές μεταγραφές και ήρθαν παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Με τον Άγγελο έχουμε συνεργαστεί και είναι ένας προπονητής που παίρνει το 100% των παικτών, δημιουργεί οικογενειακό κλίμα, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια».

Για τον αποκλεισμό του Στέφανου Αθανασιάδη από την αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ: «Ο προπονητής έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτός είναι που αποφασίζει, ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έμεινε εκτός ο Κλάους. Είναι ένας παίκτης που έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και θεωρώ πως είναι απαραίτητος ειδικά από την στιγμή που ο Μήτρογλου προέρχεται από τραυματισμό και ο Γκέκας είναι στα τελειώματα της καριέρας».

Διαβάστε ακόμη...