Τα συμβόλαια που λήγουν

Οι ποδοσφαιριστές των οποίων η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το ερώτημα που τίθεται αν πρέπει να συνεχίσουν στην Τούμπα ή όχι.
Πηγή: contra.gr
Τα συμβόλαια που λήγουν

Η εφετινή σεζόν μόνο ως επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι επιτελείς της ΠΑΕ να είναι αναγκασμένοι το καλοκαίρι να θέσουν εκ νέου επί τάπητος το σχεδιασμό και να αποφασίσουν ποιους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιων το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.

Αρκετοί, εξάλλου, είναι εκείνοι που θα αναγκαστούν να διαπραγματευτούν από μηδενική βάση τη συνεργασία τους με τον "Δικέφαλο" λόγω της λήξης του συμβολαίου τους. Αυτοί είναι οι...

Μίκαελ Γκσπούρνινγκ
Ο Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο εξάμηνο συμβόλαιο, αλλά το διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ πέρασε απαρατήρητο. Ως εκ τούτου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έχει "γράψει" μόλις μία συμμετοχή στο διάστημα της παρουσίας του στην Τούμπα.

Άλβες Λίνο
Οι εμφανίσεις του σε κάνουν να ξεχνάς την ηλικία του (37). Ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ μπορεί, σίγουρα, αν παραμείνει να ανταποκριθεί έστω και για λίγα λεπτά σε υψηλό επίπεδο. Έχει μετρήσει 41 συμμετοχές και ένα γκολ την εφετινή σεζόν.

Γιώργος Γεωργιάδης
Έπιασε απόδοση μόνο επί ημερών Μπόλονι στον ΠΑΟΚ. Έχει, μεταξύ άλλων, στο ενεργητικό του την εκπληκτική εμφάνιση και τις δύο ασίστ στο "Ουάιτ Χαρτ Λέιν" με την Τότεναμ, αλλά δεν είχε ποτέ διάρκεια στην απόδοσή του με αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Έχει 16 συμμετοχές και ένα γκολ μέσα στη χρονιά.

Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Λίρα εκατό έχει αποδειχθεί ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, αφού όποτε έχει κληθεί να αγωνιστεί έχει βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Παρά τα 35 του χρόνια και αυτός, όπως και ο Λίνο, μπορεί να χαρίσει στον ΠΑΟΚ μερικές ποιοτικές στιγμές. Εφέτος έχει παίξει σε 37 παιχνίδια και έχει σημειώσει 14 γκολ.

Κοστίν Λάζαρ
Ο Ρουμάνος μέσος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά έχει πολλές αυξομειώσεις στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην νιώθει σιγουριά καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν. Έχει γράψει 41 συμμετοχές και 2 γκολ την φετινή σεζόν.

Κώστας Κατσουράνης
Ερωτηματικό κατά πόσο ο πολύπειρος μεσοαμυντικός μπορεί τη νέα σεζόν να προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσα πρόσφερε πριν από 1,5 χρόνο, όταν δηλαδή συμφώνησε να έρθει στην Τούμπα. Μετράει 45 συμμετοχές και τρία γκολ έως τώρα.

Μπίμπρας Νάτχο
Ο Ισραηλινός διαθέτει την ποιότητα για να ηγηθεί του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, αλλά η παραμονή του μόνο εύκολη περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού αναμένεται το καλοκαίρι να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων. Έχει γράψει φέτος 19 συμμετοχές και τρία γκολ.

* Το θέμα δεν αφορά τους παίκτες που έπαιζαν στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού

Διαβάστε ακόμη...