«Δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα οι ξένοι παίκτες»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Διονύσης Χασιώτης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis, κάνοντας το «ταμείο» της χρονιάς για τον «Δικέφαλο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία του Ηρακλή, όντας πρώην παίκτης των «κυανόλευκων». Αναλυτικά:
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα οι ξένοι παίκτες»

Για τους ξένους που ήρθαν στην ομάδα: «Οι παίκτες που ήρθαν φέτος δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, όσο τουλάχιστον αναμενόταν. Αν κρίνει κανείς από το τελικό αποτέλεσμα, βοήθησαν λίγα παιδιά από τους ξένους παίκτες, αν το έκαναν όλοι οι παίκτες η χρονιά θα ήταν εντελώς διαφορετική. Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, δεν είχε ανάλογο τέλος. Οι λάθος επιλογές παικτών, η αλλαγή προπονητή, όλα αυτά έπαιξαν ρόλο για το αποτέλεσμα αυτό που ήρθε μετά και το χθεσινό παιχνίδι».

Για τον προγραμματισμό της ομάδας:«Από όσο άκουσα τελειώνουν 12-13 συμβόλαια παικτών, οπότε πάλι υπάρχει πρόβλημα. Πάλι πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή, θα πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο με τα προηγούμενα χρόνια, με επιλογές καλών παικτών, όπως ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, έτσι ώστε η ομάδα να στηριχθεί πάνω σε αυτούς του παίκτες».

Για την απόδοση των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ: «Τι να πει κανείς, για παράδειγμα ο Μαντούρο που ήρθε ως ένα μεγάλο όνομα και με τους τραυματισμούς δεν απέδωσε, του Χούσεν, του Μάρτενς που ήρθε υπό πολύ καλές προϋπόθεσης, νομίζω πως είναι τρανταχτά παραδείγματα. Όσον αφορά τον Στοχ είχε σκαμπανεβάσματα σε όλη την σεζόν, ο Λούκας μετά από κάποιο χρονικό σημείο έδειξε πως δεν μπορεί να βοηθήσει, οπότε κάτι συνέβαινε. Από την νέα μπορεί να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά, αρκεί όμως να αλλάξουν εικόνα. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αλλάξει πρόσωπο».

Για το αν υπήρξε αγωνιστική απειθαρχία: «Δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να το ξέρω, αλλά αγωνιστικά νομίζω ναι υπήρχαν προβλήματα πειθαρχίας όπως φάνηκε από κάποια παιχνίδια».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Το υλικό του ΠΑΟΚ δεν ήταν κακό φέτος, το θέμα είναι πως θα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο αυτό το υλικό, αν εξαιρέσεις τον Λίνο που έκανε την διαφορά».

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Γεωργιάδης: «Έπεσε στα πολύ δύσκολα ο Γεωργιάδης, Νομίζω πως έκανε το καλύτερο δυνατό. Παρά τις τιμωρίες και τα προβλήματα προσπάθησε να πάει τα πλέι-οφ μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πήρε την ομάδα σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έγιναν πολλά πράγματα μαζί και υπήρχε μεγάλη πίεση. Αν δεν ήταν η τιμωρία δεν θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα. Και πέρσι υπήρχαν προβλήματα στα πλέι-οφ αλλά η ομάδα πήρε την πρώτη θέση και πήγε στα προκριματικά».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:«Ότι θα επιδιώξουν την νίκη, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πως δεν πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι για την φετινή χρονιά».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα του Ηρακλή με τα Χανιά: «Είχε την ευκαιρία και σε αυτό το παιχνίδι και στο προηγούμενο να φτάσει κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά, τα γνωρίζει όλος ο κόσμος αυτά και θα πρέπει να πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Διαβάστε ακόμη...