Τον κυνηγούσε ο Ατρόμητος, αλλά εξιλεώθηκε

Ο Παναγιώτης Γλύκος μέχρι το βράδυ της Κυριακής έβλεπε... εφιάλτες απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά πήρε το αίμα του πίσω (βίντεο).
Πηγή: sport24.gr
Τον κυνηγούσε ο Ατρόμητος, αλλά εξιλεώθηκε

Τη σεζόν 2011/12 ο Παναγιώτης Γλύκος άρχισε να παίρνει συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όμως, έμελλε να μην είναι η χρονιά, καθώς στιγματίστηκε από το σοβαρό λάθος του στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε ένα γκολ του Φυτανίδη από τα 25 μέτρα, με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" στην παράταση να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Το λάθος του Γλύκου

Την επόμενη χρονιά, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, αλλά και πάλι μπήκε στο... στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς την "πλήρωσε" και αυτός για την ήττα από τον Ατρόμητο και πάλι, στη διαδικασία των πλέι οφ.

{dailymotion}xo0lo6_παοκ{/dailymotion}

Φέτος, ξεκίνησε ως τρίτος τερματοφύλακας, έφτασε όμως να είναι ο βασικός γκολκίπερ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πείσει με τις εμφανίσεις του. Βέβαια, ο Γλύκος εξιλεώθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αυτήν τη φορά στο Περιστέρι, αποκρούοντας το πέναλτι του Παπαδόπουλου που κράτησε "ζωντανό" τον ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση της πρωτιάς των πλέι οφ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η απόκρουση του Γλύκου στο πέναλτι του Παπαδόπουλου, ήταν η πρώτη στην καριέρα του.

{dailymotion}x1u4fgq_hl{/dailymotion}

Διαβάστε ακόμη...