«Eλάτε στου Παύλου Μελά!»

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και πρότεινε ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για χώρους που υπάρχουν στον Δήμο του.
Πηγή: libero.fm
«Eλάτε στου Παύλου Μελά!»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχουν οι χώροι που ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτίσει το αθλητικό του κέντρο μέσα στον Δήμο μας, ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα σενάρια που θα πρέπει να μιλήσουμε και με άλλους φορείς» και συνέχισε:

«Καλώς ή κακώς ο ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει στη Θέρμη, περισσότερο τυπικά στάλθηκε η επιστολή από τον ΠΑΟΚ στους υπόλοιπους Δήμους. Εμείς λέμε πως είμαστε εδώ για να συζητήσουμε. Δεν θα πάθει τίποτα ο ΠΑΟΚ αν μιλήσει μαζί μας. Ένα αθλητικό κέντρο θα κάνει καλό και στον ΠΑΟΚ και στη Δυτική Θεσσαλονίκη».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν είναι μόνο η διαδικασία του διαγωνισμού που μπορεί να προχωρήσει. «Δεν μιλάμε μόνο για διαγωνισμό, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Μπορεί η γη να αποκτηθεί με νόμιμες και γρήγορες διαδικασίες. Εμείς θα προκαλέσουμε την συνάντηση με τον κ. Σαββίδη. Ήδη στείλαμε το μήνυμα στον ΠΑΟΚ και δεν χάνει κανένας άμα γίνει μία κουβέντα».

Διαβάστε ακόμη...