Οι 38 ασσίστ, τα μπράβο του Μαρκ και η ευχή του Σούλη

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έχει μπροστά του άλλη μια πρόκληση. Έχει την δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος πασέρ του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ σε μια ολόκληρη σεζόν (καν. περίοδο και πλέι οφ), ξεπερνώντας τον Νίκο Γκάλη.
Πηγή: basketplus.gr
Οι 38 ασσίστ, τα μπράβο του Μαρκ και η ευχή του Σούλη

Για να γίνει αυτό ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να φτάσει με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ τις 210 ασσίστ.

Ο Γκάλης μετά τις 175 της κανονική περιόδου (1992-93) είχε δώσει και άλλες 34 σε 10 ματς των πλέι οφ εκείνης της χρονιάς. Έτσι ο Κούπερ χρειάζεται 38 ασσίστ για να σπάσει αυτό το απόλυτο ρεκόρ και φυσικά για να το πετύχει θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στα πλέι οφ.

Στο μεταξύ ο Μαρκ Πέιν σχολίασε το ρεκόρ του συμπατριώτη του, λέγοντας... "Είμαι χαρούμενος για τον Ντι Τζέι. Το άξιζε. Είναι τρομερός πόιντ γκαρντ, μπράβο του μεγάλο ρεκόρ" είπε ο 26χρονος φόργουορντ, ενώ σε αυτό αναφέρθηκε και ο Σούλης Μαρκόπουλος, που τόνισε...

"Σπάνια συναντάς Αμερικανό με το που έρχεται από το κολέγιο να βοηθά μια ομάδα με αυτό το τρόπο. Ο Ντι Τζέι έκανε πολύ καλή σεζόν, ήμαστε τυχεροί που τον έχουμε και μακάρι να μείνει και την επόμενη σεζόν" σχολίασε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...