"Με ψυχολογία στα πλέι οφ "

Ο Μαρκ Πέιν με το τέλος τηε κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για το ματς με τον Ίκαρο, την Κηφισιά, αλλά και για το δικό του μέλλον. Είπε μεταξύ άλλων...
Πηγή: Metrosport
"Με ψυχολογία στα πλέι οφ "

Για τον Ίκαρο... "Θέλαμε τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να πάρουμε ψυχολογία και ρυθμό ενόψει πλέι οφ. Παίξαμε δυνατά και αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση για το πρώτο ματς με την Κηφισιά, την Τρίτη.. Το θετικό ήταν ότι έπαιξαν όλοι, αυτή ήταν η στρατηγική, μοιράστηκε ο χρόνος και αυτό έπρεπε να γίνει γιατί ακολουθούν τρία ματς σε μια εβδομάδα, αν χρειαστεί και 3ο, και πρέπει να ήμαστε έτοιμκοι να ανταπεξέλθουμε".

Για την Κηφισιά... "Είναι καλή ομάδα, αθλητική, έχουμε δύο μέρες προετοιμασίας και είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε την έδρα μας. Πρέπει να περιορίσουμε τους ψηλούς τους, να τους κατεβάσουμε σε σκορ και γενικά να παίξουμε καλή άμυνα. Ακόμα είναι απαραίτητο να κερδίσουμε τα ριμπάουντ και να δούμε προσεκτικά τις τρανζίσιον καταστάσεις. Για αυτό και το ροτέισον χρειαζόταν με τον Ίκαρο. Έχουμε παίκτες και πρέπει σε αυτή την σειρά να είναι ανά πάσα στιγμή όλοι έτοιμοι" σχολίασε ο Πέιν.

Για την πίεση της πρόκρισης... "Θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο για να σπάσει αυτή η αρνητική παράδοση και να πάμε στα ημιτελικά. Βρισκόμαστε μια εβδομάδα μακριά από αυτό τον στόχο, πρέπει να το κάνουμε. Είναι σκληρή σειρά, λογικό είναι να υπάρχει πίεση,. Όπως υπήρχε και πέρσι όταν έπαιζσ στον Πανιώνιο και αποκλείσαμε δύσκολα τον Άρη. Χρειάζεται συγκέντρωση, θα νπροχωρήσουμε βήμα βήμα" τόνισε ο Πέιν.

Για τα σερί παιχνίδια... "Η προσπάθεια μας στο Γιούροκαπ με τα δύο ματς την εβδομάδα θα μας βοηθήσει να αντέξουμε στα συνεχόμενα ματς".

Για το μέλλον του... "Δεν ξέρω, είναι νωρίς ακόμα. Θα δούμε όταν τελειώσει η σεζόν. Τώρα θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στα πλέι οφ. Πάντως μου αρέσει εδώ, είναι πολύ ικανοποιημένος, περνάω καλά".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...