«Κάνουμε την τελευταία προσπάθεια, δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Ο Ίκαρος Χαλκίδας είναι ο τελευταίος αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ μόνο αδιάφορη δε θα είναι.
Πηγή: basketplus.gr
«Κάνουμε την τελευταία προσπάθεια, δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Δεμερτζής είναι από τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και θα λείψει, αλλά είναι μέλος της ομάδας και ξέρει πολύ καλά ότι για να σωθεί η ομάδα του θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίκαρος θέλει νίκη και ήττες της Ελευσίνας και του Ηλυσιακού, για να ελπίζει σε παραμονή. "Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και με σαφές προβάδισμα. Είναι η ομάδα του προπονητή, αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει βάλει την ταυτότητά του τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα. Εμείς από τη μεριά μας παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί και θέλουμε τη βοήθεια της τύχης. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίκαια ψηλά στη βαθμολογία και αν είχε περισσότερες λύσεις την περίοδο της Ευρώπης, ίσως να ήταν και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ότι" τόνισε στο "ΜετροΣπορ" ο νεαρός γκαρντ. Η ομάδα της Χαλκίδας καλείται να πετύχει και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, αφού σε 12 αγωνιστικές μακριά από την Χαλκίδα έχει ισάριθμες ήττες και δεν είναι τυχαίο ότι έχει πετύχει όλες και όλες της νίκες της μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμη...