Πέταξε και το ελικόπτερο

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ πέταξε πάνω από την Αττική Οδό χθες το μεσημέρι και η είδηση είναι πως αυτό έγινε έτσι ώστε να υπάρξει πληρέστερος έλεγχος της περιοχής τη στιγμή που το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή αναχωρούσε από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το ξενοδοχείο.
Πηγή: metrosport.gr
Πέταξε και το ελικόπτερο

Αυτή η εικόνα, δηλαδή το ελικόπτερο να πετά, αποτέλεσε είδηση και για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία και στην επίσημη ιστοσελίδα της μαζί με άλλες εικόνες από την αναχώρηση της αποστολής από την Θεσσαλονίκη και την άφιξη της στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις δέκα το πρωί, έξω από το αεροδρόμιο στην Αθήνα, ήταν ήδη διμοιρία των ΜΑΤ ενώ όσο πλησιάζαμε στην ώρα της άφιξης της αποστολής, είχαν εμφανιστεί και μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και περιπολικά. Έτσι με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και το ελικόπτερο να πετά κατά μήκος της Αττικής Οδού το λεωφορείο της αποστολής σε σύντομο χρονικό διάστημα διένυσε την απόσταση μέχρι το ξενοδοχείο. Το ακολούθησαν και άλλα οχήματα που μετέφεραν τους συνοδούς της αποστολής αλλά και τα μέλη της διοίκησης.

Το ελικόπτερο πάντως δεν πέταξε το σούρουπο, όταν η αποστολή αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ έχοντας ολοκληρώσει τη μια και μοναδική της προπόνηση. Ένα κομβόι όμως ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, περιπολικών αλλά και κλούβας των ΜΑΤ συνόδευσε τα δυο λεωφορεία. Στο ένα ήταν οι ποδοσφαιριστές με το τεχνικό επιτελείο και στο άλλο λεωφορείο ήταν τα μέλη της διοίκησης που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τα λεωφορεία μαζί με τα άλλα οχήματα έστριψαν αρχικά στην έξοδο για την Αττική Οδό και στην συνέχεια μέχρι το ξενοδοχείο όπου από χθες το μεσημέρι η αποστολή του Δικεφάλου έχει στρατοπεδεύσει με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...