"Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα"

Την αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος.
Πηγή: spοrt24.gr
"Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα"

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι η απορριπτική απόφαση για τον διαγωνισμό που αφορά το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ δεν στέκει νομικά.

"Ημουν κι στην συνεδρίαση της Επιτροπής 152, ήρθε και ο Σίμος Δανιηλίδης. Μας έγιναν κάποιες ερωτήσεις, δεν νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα, σε περίπου μία εβδομάδα περιμένουμε την απόφαση. Αυτή την φορά συμβουλευτήκαμε νομικούς υψηλού κύρους, μας διόρθωσαν τα κείμενα και, πλέον, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί για να μην περπατήσει το θέμα" είπε αρχικά στο "Αθλητικό Metropolis" και συνέχισε:

"Το ζήτημα είναι καθαρά νομικό, νομίζω ότι η απορριπτική απόφαση δεν στέκει νομικά. Ακόμη και οι όροι του διαγωνισμού εξετάστηκαν από την Περιφέρεια και εγκρίθηκαν. Αμέσως μετά την απόφαση ο διαγωνισμός θα βγει στον αέρα. Υπάρχει περιθώριο 30-40 ημέρες για τις προσφορές, μετά η καλύτερη πρόταση περνάει από την οικονομική επιτροπή και συνολικά σε 40-50 μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Μετά χρειάζεται άλλη διαδικασία για τις άδειες"

Διαβάστε ακόμη...