«Οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

Στην επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 24 χρόνια, ο Μάικ Τζόουνς, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που συνάντησε την «οικογένεια» του όπως ανέφερε, μετά από τόσο καιρό.
Πηγή: metrosport.gr
«Οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την υποδοχή του κόσμου: «Είμαι συγκινημένος που ο κόσμος με θυμάται και με αγαπάει ακόμα, μετά από τόσα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη μου ευρωπαϊκή ομάδα. Ο κόσμος είναι υπέροχος και κάνουν το σωματείο αυτό που είναι. Ήθελα να δακρύσω, αλλά κρατήθηκα».

Για τις διαφορές τις ομάδας τότε και τώρα: «Η μοναδική διαφορά είναι ότι τότε είχαμε τον Φασούλα, έναν πολύ καλό σέντερ. Όμως ο ΠΑΟΚ με τα χρήματα που διαθέτει έχει ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για την συνάντηση που είχε με τους Σταυρόπουλο και Πρέλεβιτς: «Μιλήσαμε πολύ πριν το παιχνίδι. Είναι μια πραγματική ομάδα ο ΠΑΟΚ, είναι μια οικογένεια».

Για τους Κούπερ και Πέιν: «Ο Κούπερ πρέπει να γίνει λίγο πιο επιθετικός, ενώ ο Πέιν θα πρέπει να παίρνει περισσότερες προσωπικές ενέργειες».

Για την πιθανή συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Γιατί όχι, θα μου άρεσε να συνεργαστώ με την ομάδα σαν σκάουτερ καθώς έχω άριστες σχέσεις με όλους».

Διαβάστε ακόμη...