«Γιάννη Μώραλη μας πήραν χαμπάρι και στην Αγγλία»

Η αγγλική εφημερίδα Sun, ασχολήθηκε με δημοσίευμά της με το Ελληνικό πρωτάθλημα, παίρνοντας αφορμή με την παρουσία του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ. Μας έχουν πάρει χαμπάρι.
Πηγή: paok24.com
«Γιάννη Μώραλη μας πήραν χαμπάρι και στην Αγγλία»

Σε δημοσίευμα που υπάρχει στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας, οι Άγγλοι αναφέρονται στον Ολυμπιακό που αναμενόταν να αγωνιστεί εναντίον της Μάντσεστερ.

Με ξεκάθαρα ειρωνική διάθεση η εφημερίδα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει 16 πρωταθλήματα τα τελευταία 18 χρόνια και πως πανηγύρισε το τίτλο στο άδειο Καραϊσκάκη και στη νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0, αφού προηγήθηκε η ρίψη ενός αναψυκτικού στο πρόσωπο του προπονητή Γιάννη Αναστασίου.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στις ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και στα μυστήρια στατιστικά των Πειραιωτών. «Τον Ιανουάριο, όταν και αποβλήθηκε ο Χολέμπας, ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα σε παίκτη του από τον Φεβρουάριο του 2011» αναφέρει ο σαστισμένος συντάκτης και αμέσως μετά... «Στις τελευταίες δύο σεζόν δεν υπάρχει πέναλτι εναντίον του» γράφει.

Αναφορά γίνεται και με τους δανεικούς, εκεί όπου στον Αγγλία είχε γίνει ντόρος με την υπόθεση Μόουζες. «Ο Ολυμπιακός έχει 11 δανεικού σε 6 ομάδες της Σούπερ Λίγκας με Εργοτέλη και Πλατανιά να έχουν από τρεις» λέει το δημοσίευμα, με τον συντάκτη να μην τους έχει ... όλους.

Κατ τα άλλα, ο Γιάννης Μώραλης και ο Γιώργος Σαρρής καλούν τις ομάδες να προστατέψουν το προϊόν.

Διαβάστε ακόμη...