Η συμπάθεια στην «ManU», ο Μώραλης και ο Μάνταλος

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θυμηθήκαμε τη συνέντευξη που είχε δώσει έναν χρόνο πριν ο Ιβάν Σαββίδης στο περιοδικό "Crash".
Πηγή: sport103.gr
Η συμπάθεια στην «ManU», ο Μώραλης και ο Μάνταλος

Τότε, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι από τις ομάδες του εξωτερικού συμπαθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Φανταζόμαστε σήμερα τα συναισθήματα του Ιβάν Σαββίδη για το παιχνίδι...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ...

Καλά το έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς (πριν, φυσικά, από την επίσημη ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων"). Ότι θα ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ μετά το ματς με τη Μάντσεστερ. Τι έγινε αμέσως μετά; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση, ο Μώραλης χθες μία ακόμα μεγαλύτερη, ο Σαρρής τους πρόλαβε όλους και οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό τι λέτε να έκαναν; Μία μέρα πριν από το ματς του αιώνα με τη Μάντσεστερ, τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδά τους ήταν το "πόθεν έσχες" του Ιβάν, ο Ροναλντίνιο και ο Ινσαουράλδε. Πού να ασχολούνταν και πριν από τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ δηλαδή...

ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, μπορεί να επικαλείται την ψηφοφορία των ομάδων για την ανάδειξή του στον.... συνεταιρισμό, αλλά ο ίδιος δεν φροντίζει να κρατάει ούτε τα προσχήματα. Εκτός από την Τούμπα, όταν για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού είχε έρθει με την αποστολή των "ερυθρολεύκων", το ίδιο έκανε και στην Ξάνθη, όταν έπαιξε εκεί ο Ολυμπιακός. Εκτός από το γεγονός ότι πηγαίνει μόνο σε ματς της αγαπημένης του ομάδας, δεν φροντίζει να διαχωρίσει τη θέση του και να πάει στα γήπεδα με άλλο μέσο μεταφοράς. Η γυναίκα του Καίσαρα, βλέπετε, δεν θέλει να φαίνεται τίμια...

ΓΝΩΡΙΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Τη σημερινή ρεβάνς στο Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και του Ολυμπιακού θα διευθύνει ο Ολλανδός Κάιπερς, ο οποίος είχε σφυρίξει και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε τον περασμένο Αύγουστο στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Δεν έχουν τελειωμό οι συσκέψεις των επιτελών του ΠΑΟΚ επί καθημερινής βάσης, καθώς ο πόλεμος έχει αρχίσει για τα καλά και άπαντες βρίσκονται σε ετοιμότητα. Στη Μικράς Ασίας βρίσκονται όλοι "επί ποδός" και αυτό φαίνεται και σε επικοινωνιακό επίπεδο από τις ανακοινώσεις.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΝΤΑΛΟ...

Ένας από τους διαιτητές που κάλλιστα μπορεί να ορίσει η ΚΕΔ σε έναν από τους αγώνες Κυπέλλου είναι ο Σταύρος Μάνταλος. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει δώσει αφορμές με τις αποφάσεις του και συν τοις άλλοις θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος. Θέλουν λοιπόν να αποφύγουν έναν πιθανό ορισμό Μάνταλου.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής σφυρίζει 4 χρόνια σε παιχνίδια της Super League, έχει πάνω από 50 συμμετοχές μαζί με τους αγώνες Κυπέλλου. Είναι 33 ετών, καθηγητής πληροφορικής και εργάζεται στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση της Καβάλας.

ΈΠΑΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!

Λίγο ακόμη και ο Γιώργος Γεωργιάδης (ο παίκτης) θα συμπλήρωνε δύο μήνες χωρίς λεπτό συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε προς το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη κι αυτή η παρουσία του ήταν η πρώτη μετά τις 26 Ιανουαρίου, όταν είχε αγωνιστεί και πάλι ως αλλαγή στο ματς της Τούμπας κόντρα στη Βέροια (4-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε μόλις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας, ο Γεωργιάδης δεν έχει ούτε μια συμμετοχή ως βασικός σε ματς πρωταθλήματος.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. Χ. ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Προπόνηση την ημέρα αμέσως μετά το παιχνίδι και ρεπό τη μεθεπόμενη. Αυτό είναι το πρόγραμμα προετοιμασίας που ακολουθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης και το οποίο έχει ήδη εφαρμόσει μετά τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη. Την ερχόμενη εβδομάδα, όμως, μάλλον θα το τροποποιήσει, αφού υπάρχει η εμβόλιμη αγωνιστική, που φέρνει την ομάδα του την άλλη Πέμπτη αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΟΜΙΝΧΕΣ

Ο Πολ Κομίνχες, ο Περουβιανός πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε στην Τούμπα στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Πλέον, ακολουθεί καριέρα προπονητή και, μάλιστα, είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της πιο διάσημης ομάδας της χώρας του, της Ουνιβερσιτάριο, που εδρεύει στην πρωτεύουσα Λίμα.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πλησιάζει ο καιρός που θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις αρκετών παικτών του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες. Και είναι αρκετοί. Δικαιολογημένα περιμένουν ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για να ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων. Είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ενημέρωση στους δανεικούς από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ PLAY OFF

Εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται ως δανεικοί στον Απόλλωνα (Ποζατζίδης, Πέλκας, Τζανδάρης και Πόποβιτς), τον Μελίσσα από τον Φωκικό κι άλλους παίκτες, μόνο ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει σε φουλ ρυθμούς αγώνων για μερικές εβδομάδες ακόμη. Ο Αιγινιακός αναμένεται να συμμετάσχει στα play off για να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και ως εκ τούτου ο Κωνσταντινίδης έχει υψηλό κίνητρο για να συνεχίσει.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

Θα θυμάστε όλοι τη μικρή Θεοδώρα και τη μάχη που έδινε έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η μικρή που είχε όνειρο να γνωρίσει από κοντά τον Πάμπλο Γκαρσία και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. Σήμερα, η Θεοδώρα θα υποβληθεί σε μία πολύ σημαντική επέμβαση με καλές προϋποθέσεις και οι ευχές όλων μας την συνοδεύουν.

Διαβάστε ακόμη...