«Μόνο στο πόλο γίνονται αυτά»!

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την αλλαγή ημέρας του αγώνα Νηρέας Λαμίας-ΠΑΟΚ ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Παναγιώτης Βέργος.
Πηγή: waterpololive.gr
«Μόνο στο πόλο γίνονται αυτά»!

Ο κόουτς των Θεσσαλονικιών σχολίασε ότι τέτοια περιστατικά αποσυντονίζουν τις ομάδες, ενώ τα προβλήματα που προκαλούνται δεν είναι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικής φύσεως.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βέργου στο waterpololive.gr:

«Απαράδεκτο! Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος οδηγηθήκαμε σχεδόν εκβιαστικά να παίξουμε στην Καβάλα. Η Κέρκυρα για τους ίδιους λόγους μηδενίστηκε. Δεν μπορώ να δεχθώ τέτοια φαινόμενα. Πρέπει οι ομάδες να ειδοποιούνται για τις αλλαγές έδρας ή ώρας μια εβδομάδα πριν. Την τελευταία στιγμή ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα. Έχουμε κλείσει εισιτήρια, κάποιοι αθλητές μας δεν ζουν στη Θεσσαλονίκη και έχουν πληρωθεί αεροπορικά που πρέπει να ακυρωθούν. Αλλιώς τα είχαμε υπολογίσει. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται τέτοιες καταστάσεις».

Για το ότι τέτοια προβλήματα είναι συχνό φαινόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Καλό θα είναι να μην παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα. Κάποια γεγονότα ξεπερνούν την διάθεση κάποιων ανθρώπων. Οικονομικά προβλήματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν δεν βοηθούν την ανάπτυξη του αθλήματος, το αντίθετο μάλιστα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση να εφαρμόζεται ο κανονισμός. Έχουμε κατανόηση, αλλά μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης ξέραμε ότι θα παίξουμε με τον Νηρέα. Μια θα πάμε, μια δεν θα πάμε. Θα παίζαμε με Παναθηναϊκό την Κυριακή, παίξαμε Σάββατο. Θα παίζαμε στον Άλιμο, παίξαμε στο Ιλίσιο. Αλλάζουν τις ώρες συνεχώς. Τώρα θα παίζαμε στη Λαμία, θα παίζαμε στο Βόλο, στην Αθήνα, γενικά μπάχαλο. Όλα αυτά είναι το λιγότερο αστεία και γίνονται μόνο στο πόλο».

Διαβάστε ακόμη...