Μίετσελ, Παπάζογλου και τώρα... Κλάους

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που σημάδεψαν με τα γκολ τους τα τελευταία χρόνια παιχνίδια κόντρα στον Αρη στο "Κλ. Βικελίδης" (VIDEOS).
Πηγή: contra.gr
Μίετσελ, Παπάζογλου και τώρα... Κλάους

Αυτοί που μένουν πιο εύκολα στη μνήμη μετά το τέλος ενός αγώνα είναι οι παίκτες που σκόραραν. Ετσι, λοιπόν, και από τα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη στο "Κλ. Βικελίδης", οι φίλοι του "Δικεφάλου" δεν θα ξεχάσουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που σημάδεψαν τέτοια ματς με τα γκολ τους.

Την αρχή την έκανε ο Μίετσελ τον Φεβρουάριο του 2005. Τότε ο Πολωνός στράικερ είχε πετύχει σε αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης" δύο τέρματα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαλαδένης πρόσθεσε άλλο ένα, και ο "Δικέφαλος" πήγε στην ανάπαυλα έχοντας την ασφάλεια του 0-3, πριν το τελικό 1-3. Ο Μίετσελ είναι, άλλωστε, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία που έχει βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, κατά την διάρκεια ενός εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη.

Αρης-ΠΑΟΚ 1-3

{dailymotion}xgrzdp{/dailymotion}

Στην πιο πρόσφατη ιστορία βρίσκουμε τον Θανάση Παπάζογλου να έχει σημειώσει πάνω από ένα γκολ υπέρ του "Δικεφάλου" στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά σε δύο αγώνες και, πάντα, όσον αφορά την τελευταία δεκαετία. Το ένα το σημείωσε στα πλέι οφ της σεζόν 2009-10, στο τελευταίο ματς του μίνι πρωταθλήματος και το άλλο τον Οκτώμβριο του 2011, όταν ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε στον ΠΑΟΚ τον βαθμό της ισοπαλίας. Πέρσι, λογαριασμό στην έδρα του Αρη άνοιξε και ο Κλάους, ο οποίος αν σκοράρει και την Κυριακή (16/3) θα φτάσει τους Μίετσελ και Παπάζογλου, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν πετύχει πάνω από ένα τέρμα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Αρη την τελευταία δεκαετία.

Αρης-ΠΑΟΚ 1-1

{dailymotion}xlvxrs{/dailymotion}

Διαβάστε ακόμη...