"Παίρναμε αποτελέσματα, αλλά δεν ήμασταν καλοί..."

Ο Ινίγο Λόπεθ μίλησε για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ χωρίς τον Χουμπ Στέφενς στο τιμόνι του. Τι δήλωσε για την ενδεχόμενη επιστροφή του το καλοκαίρι.
Πηγή: sport24.gr
"Παίρναμε αποτελέσματα, αλλά δεν ήμασταν καλοί..."

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την πτωτική πορεία του ΠΑΟΚ, ενώ επεσήμανε πως ο Στέφενς δεν άλλαξε την κατάσταση ακόμη και μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για την έως τώρα θητεία του στη Θέλτα: "Είμαι εδώ και ένα μήνα στην ομάδα, προσαρμόζομαι γρήγορα. Η ομάδα πάει καλά μπορεί να έχει και καλύτερη πορεία στη συνέχεια".

Για τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ: "Τον παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και περιμένω να επιστρέψω το καλοκαίρι. Εχω κάνει και φίλους εκεί".

Για το διαζύγιο με τον Στέφενς και αν αυτό το γεγονός βοηθάει την επιστροφή του: "Δεν ξέρω τι θα γίνει, το λογικό είναι να επιστρέψω το καλοκαίρι αλλά δεν το έχω ακόμη στο μυαλό μου. Ετσι κι αλλιώς θα έπρεπε να επιστρέψω το καλοκαίρι γιατί έχω συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, όντως δεν θα μπορούσα να παίξω αν συνέχιζε ο Στέφενς. Για φέτος, θέλω η ομάδα να τερματίσει δεύτερη για να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το τι πιστεύει ότι φταίει για την πτωτική πορεία του ΠΑΟΚ: "Δεν είμαι κοντά στην ομάδα, δεν την βλέπω όσο θα ήθελα. Ο προπονητής έλεγε ότι δεν υπήρχαν παίκτες, ήρθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, αλλά η ομάδα δεν λειτούργησε όπως όλοι θα ήθελαν. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έπαιρνε αποτελέσματα, αλλά η ομάδα δεν ήταν καλή κι αυτό τώρα φάνηκε περισσότερο".

Για την μάχη στην βαθμολογία της Super League: "Ο ΠΑΟΚ έχει μία ευκαιρία να σώσει την παρτίδα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ θα έχει άλλον αέρα με τον Γεωργιάδη".

Για το αν συνεχίζει να σκέφτεται ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ: "Όντως έφυγα στεναχωρημένος, γιατί ήρθα για να είμαι ένας σημαντικός παίκτης. Δεν κατάφερα να καθιερωθώ έπαιξα σε μόλις δύο-τρία παιχνίδια. Ήρθα στην Θέλτα, παίζω κόντρα σε μεγάλες ομάδες και αυτό μπορεί να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ".

Για το εάν το πρόβλημα ήταν ο Στέφενς: "Κατ' αρχήν όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΠΑΟΚ, που δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό που ήθελε ο κόσμος της ομάδας. Αλλά και ο Στέφενς έχει μεγάλη ευθύνη, γιατί από την στιγμή που έλεγε ότι δεν υπήρχαν παίκτες και ήρθαν ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο δεν έπρεπε η ομάδα να φτάσει εδώ πέρα".

Για την επόμενη μέρα της καριέρας του: "Προτιμώ να μην το σκέφτομαι καθόλου αυτό, τώρα σκέφτομαι μόνο το παρόν, μόνο την Θέλτα. Το καλοκαίρι πρέπει να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, θα δούμε".

Διαβάστε ακόμη...