Ένα σουτ για 1.000€…

Ο μεγάλος διαγωνισμός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της Prime Insurance ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και από τότε δόθηκε συνολικά 10 φορές η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να επιχειρήσουν ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο της Prime Insurance.
Πηγή: paokbc.gr
Ένα σουτ για 1.000€…

Στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο «Παλατάκι», και μετά από συνεχόμενα ΤΖΑΚ ΠΟΤ, ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να ευστοχήσει για το σουτ των 1.000€.

Και αυτή την φορά, παρά την καλή προσπάθεια που έγινε, η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Έμεινε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο, αλλά και 100€ ακόμη, τα οποία προστέθηκαν στο συνολικό ποσό. Τι σημαίνει αυτό; Στον αμέσως επόμενος εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ (με την Κηφισιά), οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα είναι στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ποσό 1.100€ και να το κάνουν δικό τους με εύστοχο σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσπάθεια που έγινε το περασμένο Σάββατο και στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ - Τρίκαλα...

Διαβάστε ακόμη...