«Ακόμα καλύτερα…»

Τέτοιο ταξίδι επιστροφής είχαν καιρό να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά παρόλη την κούραση τα χαμόγελα στο «ασπρόμαυρο» magic bus περίσσευαν.
Πηγή: sport103.gr
«Ακόμα καλύτερα…»

Η νίκη – πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου με το εμφατικό 3-0 στο Βραχάτι, αποτέλεσε μια λύτρωση για όλους, όμως, το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο της βραδιάς ήταν ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν ένιωθαν ότι η δουλειά τους τελείωσε στο γήπεδο του Παμβοχαϊκού. Την παραμονή τού αγώνα ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Γιώργος Ανδρέου, μιλώντας στους παίκτες μεταξύ σοβαρού κι αστείου τους είχε πει: «Αν χάσετε δεν υπάρχει λόγος να γυρίσετε πίσω Θεσσαλονίκη», με τον Μπράντλεϊ Λόσον να το παίρνει πιο σοβαρά απ' όλους.

«Ολοι στην ομάδα ήθελαν πάρα πολύ αυτήν την πρόκριση κι ο πρόεδρός μας το ξεκαθάρισε, οπότε τώρα είμαστε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δείξαμε μαχητικό πνεύμα, παίξαμε καλά σαν ομάδα και τώρα βλέποντας τη χαρά στα πρόσωπα των συμπαικτών μου, του προπονητικού τιμ, του Αχιλλέα (σ.σ. ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Αχιλλέας Τζήκας) και του προέδρου, χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της παρέας», είπε ο πάντα χαμογελαστός Αμερικάνος, ο οποίος έχει αποδειχθεί λίρα εκατό, ενώ, παράλληλα, δικαιώθηκε όταν έλεγε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να παίξει και καλύτερα.

«Ακόμη δεν έχω φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσής μου, αλλά όπως και τα άλλα παιδιά θεωρώ ότι έκανα καλή δουλειά στο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Γενικά, όμως, ως ομάδα βλέπω ότι προοδεύουμε κάθε μέρα κι αυτό με κάνει να είμαι πιο αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ξέρω ότι στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω, αλλά τώρα με την πρόκρισή μας στο φάιναλ φορ νομίζω ότι πλέον δεν θα έχουμε τόσο μεγάλη πίεση και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Την ίδια άποψη είχε κι έτερος Χαβανέζος της ομάδας Ράιλι Μακ Κίμπιν, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ήταν ο πραγματικός μαέστρος της ομάδας. «Είχαμε παίξει καλά και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό, αλλά στο Βραχάτι είχαμε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα, σταθήκαμε όρθιοι παρόλο που προέκυψε και η ατυχία με τον Στέλιο (Νικηφορίδη)», είπε ο Αμερικάνος πασαδόρος και συμπλήρωσε με νόημα: «Η αλήθεια είναι ότι πλέον κι εγώ έχω προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα, ενώ έχω μάθει και τους αντιπάλους που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα και θα το δείτε αυτό στη συνέχεια...».

Ο Μακ Κίμπιν στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία που έχει με τον Κάσσανδρο Στίγγα, ο οποίος, πλέον, είναι πολύτιμο εργαλεία και στην επίθεση, ενώ παραδέχθηκε ότι «σιγά, σιγά θα βρεθώ ακόμη καλύτερα και με τον Αινεία (Τζελάτη) κι η ομάδα θα γίνει ακόμη πιο δυνατή».

Διαβάστε ακόμη...