Ο Εουσέμπιο, οι σημαίες και τα πανό

Λόγω των αυστηρότατων κανόνων της UEFA για έναν αγώνα σαν και τον αυριανό η οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρωτοβουλία απαιτεί άδεια από τη διοργανώτρια αρχή προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά.
Πηγή: novasports.gr
Ο Εουσέμπιο, οι σημαίες και τα πανό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως φόρο τιμής στην Μπενφίκα και στον - σχετικά - πρόσφατα αποθανόντα Εουσέμπιο, εκ των κορυφαίων παγκόσμιων ποδοσφαιρικών φυσιογνωμιών όλων των εποχών και άρρηκτα συνδεδεμένο με την επικείμενη αντίπαλο του «Δικεφάλου», ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο το οποίο θέλει να προβάλει στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου της Τούμπας πριν από τον αγώνα, κάτι που λογικά δε θα έχει - τελικώς - πρόβλημα να κάνει. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο «μαύρος πάνθηρας» οι ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα φορούν περιβραχιόνιο πένθους στους αγώνες τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις κερκίδες του γηπέδου θα κάνουν την εμφάνισή του τρία μεγάλα πανό, με το ένα εξ αυτών, αυτό του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας να κάνει ντεμπούτο με διαστάσεις . εξωπραγματικές. Επίσης, θα μοιραστούν δέκα χιλιάδες σημαιάκια στον κόσμο, ενώ στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθούν τέσσερις οπαδοί που με το τύμπανο και μεγάλες σημαίες θα ενεργοποιήσουν - ακόμη περισσότερο - το κατάμεστο γήπεδο, πριν από τη σέντρα. Αυτά και άλλα πολλά ακόμη στην αυριανή, πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας στις 20.00 για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...