Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Andy Greaves

Η δουλειά του μιλάει από μόνη της, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε δει κάποιο από τα σχέδιά του, το βιογραφικό του θα σας πείσει για τη βαρύτητα της υπογραφής του. Στο portfolio του Andy Greaves, του Αγγλου graphic designer που σχεδίασε το συλλεκτικό εξώφυλλο του Matchday Magazine για τον αγώνα με την Μπενφίκα βρίσκονται εταιρείες όπως το Sky Sports, το Sony Playstation, το ESPN, η FIBA, η Disney, το Discovery Channel, το BBC, o Guardian, η Coca Cola και το Fox Sports.
Πηγή: paokfc.gr
Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Andy Greaves

Ο Greaves δέχτηκε την πρόταση να σχεδιάσει ένα εξώφυλλο ειδικά για τον ΠΑΟΚ και το πρόσωπο που επιλέχτηκε είναι ο Κλάους Αθανασιάδης. Αρχηγός και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Χάρηκα πολύ που οι υπεύθυνοι έκδοσης του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν να σχεδιάσω το εξώφυλλο του Matchday Magazine», μας είπε ο Αγγλος graphic designer και συνέχισε: «Εχω δεχτεί αρκετά μεγάλη ανταπόκριση από τη σειρά πόστερ με τον τίτλο «15 to watch» που βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ήταν αυτό το στυλ που με επηρέασε στη σχεδίαση του εξώφυλλου. Η χρήση απλής τυπογραφίας, «υφής» και γεωμετρικών σχημάτων.

Με βοήθησε αρκετά η γεμάτη πάθος και ένταση φωτογραφία του Αθανασιάδη με την οποία δούλεψα. Ελπίζω το τελικό σχέδιο να αρέσει στον κόσμο του συλλόγου και εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League».

Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχέδια του Andy Greaves:

balotelli

cavanni

dortmund

gotze

marcovic

martinez

vidal

wilshere

Μια ευρύτερη γκάμα από τα project του Andy Greaves θα βρείτε εδώ 

Διαβάστε ακόμη...