«Θα ματώσουμε για τη φανέλα»

Την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δίνει το ματς της χρονιάς στη Δράμα, κόντρα στις Αμαζόνες, καθώς μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
«Θα ματώσουμε για τη φανέλα»

Ο εννιά φορές πρωταθλητής ΠΑΟΚ βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τις Αμαζόνες (26 έναντι 20), μετά από δέκα αγωνιστικές (18 έχει συνολικά το πρωτάθλημα) και ουσιαστικά θα παίξει τα ρέστα του για να μειώσει τη διαφορά και να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Στον αγώνα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ανδριανής (15.00) ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του. Γονείς από τις ακαδημίες του Δικέφαλου ναύλωσαν λεωφορείο για να βρεθούν κοντά στα κορίτσια του ΠΑΟΚ και να τονώσουν την ψυχολογία τους, ενώ υποστήριξη αναμένεται να υπάρξει και από το σύνδεσμο φιλάθλων της Δράμας.

"Εμείς θα πάμε στη Δράμα με μοναδικό σκοπό να νικήσουμε σε αυτό το ντέρμπι. Είμαστε αποφασισμένες να ματώσουμε τις φανέλες μας. Αν πάρουμε τη νίκη στη συνέχεια θα πρέπει να περιμένουμε ένα στραβοπάτημα των Αμαζόνων και παράλληλα εμείς να μην έχουμε άλλες απώλειες βαθμών", τόνισε στο PAOK24 η Δήμητρα Παντελειάδου.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Δράμα χωρίς απουσίες και το μοναδικό πρόβλημα είναι η κούραση των πέντε αθλητριών που αγωνίστηκαν την Τετάρτη με την Εθνική ομάδα κόντρα στη Νορβηγία.

Διαβάστε ακόμη...