"Κρίμα για τον κόσμο το άδειο γήπεδο"

Πρόκληση είναι, θέλουν να ανταποκριθούν. Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο το πρωί (νωρίς λόγω βόλει) την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την προοπτική να μπορέσει να μείνει ανταγωνιστικός σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα στο ματς.
Πηγή: basketplus.gr
"Κρίμα για τον κόσμο το άδειο γήπεδο"

Ο Γιάννης Δεμερτζής μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport έλεγε ότι η διαφορά σε μπάτζετ και ρόστερ είναι μεγάλη, αλλά... "Το κίνητρο είναι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ. Είναι 4ος, δύσκολα θα χάσει την θέση και δεν θα έχει άγχος. Να παίξει το παιχνίδι του και να εκμεταλλευτεί πιθανή κούραση του Ολυμπιακού" σημείωσε ο παίκτης του Κεραυνού στην Κύπρο, μέλος της ομάδας που το 2008 είχε κερδίσει τους ευθρόλευκους στο Παλατάκι.

Και πρόσθεσε ο Δεμερτζής... "Ο ΠΑΟΚ είναι δουλεμένη ομάδα, ομάδα του προπονητή και πρέπει να μείνει στο πλάνο του χωρίς να σκέφτεται πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός". Δεν είναι τόσο εύκολο αυτό. Έξι Αμερικανοί υψηλής ποιότητας, ο καλύτερος Ευρωπαίος γκαρντ, ένα από τα καλύτερα 4-3άρια στην Ευρώπη (Πρίοντεζης), ένα τριάρι υψηλού επιπέδου (Περπέρογλου) και ακόμα 2-3 Ελληνικά πολυεργαλεία στα γκαρντ...

Ωστόσο ο Μαρκόπουλος με τα όπλα που έχει ετοιμάζει ορισμένα τρικ και δεν αποκλείται για μεγάλο διάστημα να κληθεί ο Μαρκ Πέιν να περιορίσει τον Σπανούλη. Πάντως προβλήματα δεν υπάρχουν, η ομάδα θα πάει πλήρης στο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να ξεπεράσει και την απγωνιά του άδειου γηπέδου... Και έλεγε για αυτό ο Δεμερτζής που έζησε ανάλογα γεγονότα στην Κύπρο (ο Κεραυνός πηγαίνει σήμερα να παίξει για τα πλέι οφ με τον ΑΠΟΕΛ σε άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας του τελευταίο για το κύπελλο)...

"Είναι κρίμα. Για αυτούς που πηγαίνουν συνεχώς στο Παλατάκι και στηρίζουν τον ΠΑΟΚ, για όσους δεν διαλέγουν εμπορικά ματς. Είναι κρίμα να τους στερήσεις να πανηγυρίσουν μια νίκη επί του Ολυμπιακού. Πρέπει να απομωνοθούν οι κακοί φίλαθλοι και μπορούν να απομωνοθούν" κατέληξε ο παίκτης του Κεραυνού.

Διαβάστε ακόμη...