Οι Cheerleaders του ΠΑΟΚ στο διαγωνισμό της Ευρωλίγκα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Efes Pilsener, η επίσημη μπύρα της Euroleague, δίνει στους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο τη χαρά να ψηφίσουν ποιες cheerleader θέλουν να δουν στο Final-Four του 2014.
Πηγή: paokbc.gr
Οι Cheerleaders του ΠΑΟΚ στο διαγωνισμό της Ευρωλίγκα

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετέχουν και τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, οι Volcanoz Cheerleaders και περιμένουν την ψήφο όλων των φίλων της ομάδας.

Στο φετινό διαγωνισμό θα υπάρχουν δύο νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014, με την συμμετοχή 19 ομάδων από 12 χώρες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους. Ο κόσμος θα τις αξιολογήσει βάσει χορευτικού ταλέντου, παρουσίασης και εμφάνισης.

Αναλυτικά οι όμιλοι με τις ομάδες της πρώτης φάσης:

 

Group A

Group B

1

CSKA Moscow

Nizhny Novgorod

2

Neptunas Klaipeda

Radnicki Kragujevac

3

Cimberio Varese

ALBA Berlin

4

PAOK Thessaloniki

Lietuvos Rytas Vilnius

5

Cedevita Zagreb

Olympiacos Piraeus

    

 

Group C

Group D

1

Budivelnik Kiev

Stelmet Zielona Gora

2

Maccabi Electra Tel Aviv

Anadolu Efes Istanbul

3

Zalgiris Kaunas

Unics Kazan

4

Lokomotiv Kuban Krasnodar

Bilbao Basket

5

Laboral Kutxa Vitoria

 

Η ψηφοφορία ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται μετά από τέσσερις ημέρες το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας αυτής θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι για να συνεχίσουν οι Volcanoz Cheerleaders του ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρουν τόσες ψήφους ώστε να είναι στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη ψηφοφορίες, μια τον Φεβρουάριο και μια τον Μάρτιο, για την ανάδειξη των δύο ομάδων που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις και θα συμμετέχουν στο Final Four της Ευρωλίγκα, που θα γίνει στο Μιλάνο.

Όσοι πάρουν μέρος στον διαγωνισμό (και είναι άνω των 18) θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς για μεγάλα δώρα, συμπεριλαμβανομένων και εισιτηρίων για το Final-Four!

Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές και να ψηφίσετε στη διεύθυνση… http://efestadance.euroleague.net/

Διαβάστε ακόμη...