Τα πρώτα χαμόγελα

Επειτα από αρκετό καιρό στον ΠΑΟΚ είχαν κι ένα λόγο να χαμογελούν, αφού από την προπόνηση της ομάδας δεν απουσίαζε κανένας.
Πηγή: sport103.gr
Τα πρώτα χαμόγελα

Από τις πρώτες ημέρες που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου» ο Αρης Γιαμακίδης, οι «ασπρόμαυροι», για διάφορους λόγους, δεν είχαν καταφέρει να κάνουν προπόνηση όλοι μαζί, ωστόσο από την περασμένη Δευτέρα ο Γιώργος Γιάτσης μπορεί να κάνει πιο άνετα τη δουλειά του. Όχι στο απόλυτο βέβαια, καθώς ο Μιχάλης Χριστοφορίδης ναι μεν πάτησε ξανά στο παρκέ, αλλά προς το παρόν αρκείται σε ελαφρύ τρέξιμο και θεραπεία.

Ο πολύπειρος κεντρικός όλη την εβδομάδα θα ακολουθήσει αυτό το συντηρητικό πρόγραμμα κι από την αρχή τής επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει τα άλματα με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να είναι στην αποστολή τού αγώνα με τον Ολυμπιακό (15/2), αλλά κυρίως στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Παμβοχαϊκό. Κι αν η πορεία της αποθεραπείας του Χριστοφορίδη χρειάζεται υπομονή, τα πραγματικά χαμόγελα φαίνεται να προκύπτουν από τη συμμετοχή τού Μπραντ Λόουσον.

Ο Αμερικάνος ακραίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις (άμυνας και επίθεσης) χωρίς να παραπονεθεί για ενοχλήσεις κι όπως όλα δείχνουν με την ανάλογη προσοχή και διαχείριση (καθώς προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε 4 μήνες εκτός γηπέδων) ο Γιώργος Γιάτσης μπορεί να στηρίζεται πλέον πάνω του. Κι αυτή η εξέλιξη, συν την προσθήκη του Γεροβασιλείου είναι ό,τι καλύτερο για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς, πλέον, μπορεί στις προπονήσεις να δουλεύει πάνω στα δικά του θέλω υπό κανονικές συνθήκες.

Ο Γιάτσης όπως έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου», το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι η πίεση χρόνου, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει....

Διαβάστε ακόμη...