«Εξαιρετική μεταγραφή ο Ινσαουράλντε»

Στο άκουσμα του ενδιαφέροντος και της διαφαινόμενης συμφωνίας με τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλντε πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν μέσω διαδικτύου ν' αναζητήσουν πληροφορίες για τον σκληροτράχηλο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό της Σπαρτάκ Μόσχας με θητεία στις Μπόκα Τζούνιορς και Νιούες Ολντ Μπόις.
Πηγή: novasports.gr
«Εξαιρετική μεταγραφή ο Ινσαουράλντε»

Από τους ελάχιστους στη χώρα μας που δε χρειάστηκε να λειτουργήσει ανάλογα καθώς τον γνωρίζει καλά, όπως υποστηρίζει, είναι ο Χαβιέ Ούμπιδες.

Ο Αργεντινός χαφ του Ατρόμητου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4» για τον συμπατριώτη του και τις προοπτικές του στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: «Τον γνωρίζω καλά. Είναι ένας επιθετικός αμυντικός, ένας παίκτης δυναμικός, σκληροτράχηλος, που κρατάει δυνατά τη θέση του στα μετόπισθεν. Είναι ένας πάρα πολύ καλός κεντρικός αμυντικός και πιστεύω πως αποτελεί εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης πραγματικά δυνατός και αποφασιστικός στα μαρκαρίσματα, σίγουρα θα παίξει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω θ' ανταπεξέλθει άμεσα στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και θα βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία. Εχει εκρηκτικό ταπεραμέντο στο παιχνίδι του. Μόλις προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του 29χρονου Αργεντινού στόπερ: «Εχω μιλήσει και μ' άλλους συμπαίκτες του και μου είπαν ότι βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του, είναι παθιασμένος, αλλά εκτός γηπέδου είναι πολύ καλός χαρακτήρας και σωστός άνθρωπος». Εχοντας λάβει ο ίδιος γεύση από την ατμόσφαιρα της Τούμπας ρωτήθηκε για την εντύπωση που μπορεί να δημιουργήσει στον Ινσαουράλντε: «Πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, αφού έπαιξε σε ομάδες με πολύ και 'θερμό' κοινό, όπως η Μπόκα Τζούνιορς». Και ολοκλήρωσε μιλώντας για τον χτεσινό ισόπαλο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη είναι πολύ καλό για εμάς, θα παλέψουμε στη ρεβάνς για την πρόκριση. Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με ποιότητα, αλλά κι εμείς θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς κι ότι βγει. Είμαστε μια ομάδα υπολογίσιμη και έχουμε όλη την διάθεση και την δυνατότητα για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...