Ο Βόσεν θέλει, η Γκενκ πιέζεται

Η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος από τον πατέρα του 25χρονου φορ και η "καυτή" διαπραγμάτευση του Μάικλ Στέφενς.
Πηγή: sport24.gr
Ο Βόσεν θέλει, η Γκενκ πιέζεται

Μετά τον Νάτχο που η μεταγραφή του αναμένεται να κλείσει και τυπικά την Τετάρτη (υπάρχει μία διαφορά στα χρόνια συνεργασίας, καθώς ο παίκτης θέλει 2,5 και ο "δικέφαλος" 3,5, όπως και να 'χει, όμως, το συμβόλαιό του θα είναι ηγεμονικό), ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει και την υπόθεση φορ.

Ο μεγάλος πόθος των ανθρώπων του "δικεφάλου" είναι ο Γέλε Βόσεν της Γκενκ, για το οποίο φαίνεται πώς έχει γίνει ένα βήμα μπροστά. Αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από τις δηλώσεις του πατέρα του, Ρούντι Βόσεν στο Sport24.

Ο 56χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής παραδέχεται ουσιαστικά ότι ο γιος του, προφανώς με τη δική του συγκατάθεση, είναι θετικός στο να έρθει στην Τούμπα.

"Ξέρουμε πώς ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεργαστεί με τον Γέλε και η αλήθεια είναι ότι και για μας αυτή η προοπτική είναι ενδιαφέρουσα" τονίζει αρχικά και προσθέτει: "Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα βρει με την Γκενκ, κάτι που λόγω της περιόδου που διανύουμε, στην οποία για καμία ομάδα δεν είναι ευχάριστο να χάνει παίκτες , δεν είναι εύκολο να συμβεί. Υπάρχουν 3, 4 μέρες μπροστά μας και θ δούμε τι μπορεί να γίνει".

Ο ΠΑΟΚ πιέζει μέσω του Μάικλ Στέφενς, του ατζέντη γιου του προπονητή της ομάδας, την Γκενκ να δεχθεί την πρόταση αγοράς με πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Έχει σύμμαχο τον παίκτη και πιστεύει πώς θα τα καταφέρει.

Ίσως, για αυτό, παρά τις αρχικές αρνήσεις της, η Γκενκ προετοιμάζει την επόμενη μέρα της, κάνοντας κρούση στον στράικερ Νταβίντ Πολέ της Σαρλερουά.

Διαβάστε ακόμη...