«Άργησε να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών αλλά και εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παύλος Σαλτσίδης.
Πηγή: arenafm.gr
«Άργησε να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής»!

Εξέφρασε την αγανάκτηση του για τους ανεγκέφαλους που πηγαίνουν στο γήπεδο με σκοπό να ξεσπάσουν και δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παύλος Σαλτσίδης:

Για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έπεσε η κροτίδα: "Την ώρα που πήρα το μικρόφωνο και τον αποκάλεσα βλάκα είχα πολύ υψηλούς παλμούς. Δεν ήξερα τι να του πω. Ήθελα να τον ρωτήσω αν η συνείδηση του είναι καλά με αυτό που έκανε. Δεν αγαπάει τον ΠΑΟΚ; Εγώ θεωρώ πως άργησε ο διαιτητής να το διακόψει το παιχνίδι. Έπρεπε να το διακόψει μόλις άναψαν οι πυρσοί. Δεν γίνεται σε κλειστό χώρο να ανάβει ο πυρσός. Η ηλιθιότητα του οπαδού είναι ότι πετούσε τις κροτίδες όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στην επίθεση".

Για το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν: "Επίσης με ρώτησαν κάποιοι γιατί δεν μεταπείσαμε τον διαιτητή και πως αυτά δεν γίνονται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μας έλεγαν πως είμαστε ανίκανοι. Αυτή η κροτίδα μπορεί να σου σπάσει τα τύμπανα και να σκοτώσει άνθρωπο! Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες ομάδες".

Για τους ανθρώπους που συμπεριφέρονται έτσι: "Πως μπορούμε να διώξουμε αυτούς τους ανθρώπους του από τον ΠΑΟΚ; Αυτός ο άνθρωπος αποκλείεται να έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Αν έχεις ιδρώσει στον αθλητισμό, δεν πετάς πράγματα μέσα στο γήπεδο".

Για το αν βρέθηκε ο δράστης: "Μέσα από τον όχλο δεν μπορεί να βρεθεί κανένας και τίποτα".

Για τον υγιή κόσμο του ΠΑΟΚ: "Δίνω συγχαρητήρια στον λαό του ΠΑΟΚ που σηκώθηκε αμέσως και έφυγε. Αυτοί που πετάνε πράγματα δεν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα τέσσερα γράμματα. Δεν ξέρουν την ιστορία και ακολουθούνε μονάχα την μόδα. Μακάρι να μπορούσαμε να διώξουμε τον αθλητισμό και να υπάρχει υγεία. Ακόμα και να χάνουμε δεν μας πειράζει, έτσι είναι ο αθλητισμός. Την άλλη φορά ο άλλος ο βλάκας πήγε και άνοιξε την πυροσβεστική μάνικα. Οι περισσότεροι οπαδοί είναι υγιείς αλλά υπάρχουν αυτές οι μειονότητες που δημιουργούν προβλήματα. Στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ κάποιος πέταξε μια κροτίδα δίπλα στον διαιτητή. Αν αυτή έπεφτε στον διαιτητή όλο το οικοδόμημα Σαββίδης θα διαλυόταν. Κουράστηκα και ψυχικά. Γίνεται τόσο προσπάθεια να ξεχρεώσουμε και έρχεται ο άλλος και πάει να τα διαλύσει όλα. Δεν γίνεται να υπάρχει τόση ηλιθιότητα".

Διαβάστε ακόμη...