"Δεν με πίστεψε ο Στέφενς"

Στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Τόμας Νέτσιντ.
Πηγή: voria.gr
"Δεν με πίστεψε ο Στέφενς"

Ο Τόμας Νέτσιντ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις Τσέχων φιλάθλων μέσω της ιστοσελίδας «isport.blesk.cz» και σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στη γενέτειρά του για λογαριασμό της Σλάβια Πράγας, τόνισε πως, παρ' όλο που αισθάνθηκε καλά στη Θεσσαλονίκη, ο Ολλανδός τεχνικός του Δικεφάλου, Χούμπ Στέφενς, δεν πίστεψε στις δυνατότητές του και η παραμονή του στην Ελλάδα δεν θα συνιστούσε σωστή κίνηση για την καριέρα του.

«Γιατί αποχώρησες από τον ΠΑΟΚ» ήταν η απορία ενός φιλάθλου, με τον Νέτσιντ να αποκρίνεται πως «στον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα καλά, αλλά ο προπονητής δεν με πίστεψε. Συνήθως με έβαζε να αγωνίζομαι όταν ένας αγώνας τελείωνε. Προερχόμουν από τραυματισμό και έπρεπε να παίζω πιο συχνά για να βρω τη φόρμα μου. Αν έμενα στον ΠΑΟΚ, δεν θα ήταν η σωστή κίνηση για εμένα».

Ερωτηθείς για το ποιους ποδοσφαιριστές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει, ο υψηλόσωμος Τσέχος επισήμανε: «Στην ΤΣΣΚΑ υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν. Ο καθένας είχε κάτι. Ίσως να έλεγα τον Χόντα, που τώρα παίζει στη Μίλαν. Και ο Τζαγκόεφ μου άρεσε, ο Ακινφέεφ, ο Ντουμπιά και ο Βάγκνερ Λοβ. Στον ΠΑΟΚ; Ο Μίροσλαβ Στοχ», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Νέτσιντ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...