«Πρόβλημα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Ο διεθνής επιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και το μεταξύ τους παιχνίδι ενώ στο θέμα του υποβιβασμού , τόνισε ότι υπάρχει ακόμα δρόμος.
Πηγή: arenafm.gr
«Πρόβλημα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Πανιώνιο: «Σίγουρα υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα αλλά από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο προσπαθούμε να τα ξεχνάμε για να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται».

Για το άμα υπήρχαν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι έγινε ανάμεσα στις ομάδες, αλλά εμένα με πλησίασε ο Ολυμπιακός και αποφάσισα να πάω εκεί. Εμένα προσωπικά δεν με πλησίασε κανένας από τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ: «Για τον Πανιώνιο ένα ματς με τον δεύτερο της βαθμολογίας δεν μπορεί ποτέ να είναι εύκολο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και οι 3 βαθμοί για μας ήταν πολύ σημαντικοί. Μπήκαμε με στόχο μόνο για κερδίσουμε και το καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα, ειδικά από την στιγμή που βγήκαμε μπροστά. Εμφάνισε αρκετές αμυντικές αδυναμίες, μας πίεσε αρκετά αλλά αντέξαμε και πετύχαμε και δεύτερο γκολ».

Για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Ο Άρης είναι τελευταίος με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους αλλά οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά. Είναι πολύ αγώνες ακόμα και δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Θα γίνει μάχη».

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό : «Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι ο Ολυμπιακός με ήθελε, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα ήθελα με το που τελειώσει η σεζόν να είμαι συγκεντρωμένος, σε καλή κατάσταση και να μπορέσω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα»

Διαβάστε ακόμη...