«Να γυρίσω πιο δυνατός»

O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χρήστος Ιντζίδης ο οποίος θα συνεχίσει τη καριέρα του για έξι μήνες δανεικός στον Λεβαδειακό, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την νέα του ομάδα, την συνεργασία του με τον Πλατανιά αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Να γυρίσω πιο δυνατός»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτήν την χρονιά είχαμε αποφασίσει από κοινού με τον ΠΑΟΚ να πάω δανεικός για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Υπήρχαν αρκετές ομάδες που με ήθελαν, αλλά μαζί με τον ΠΑΟΚ επιλέξαμε τον Λεβαδειακό. Πρέπει να πάρω παιχνίδια για να γυρίσω το καλοκαίρι, πιο έμπειρος, πιο δυνατός και με περισσότερες παραστάσεις έτσι ώστε να μπορέσω να διεκδικήσω μια καλύτερη θέση στον ΠΑΟΚ»

Για την συνεργασία του με τον Πλατανιά: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ανθρώπους του Πλατανιά, η συνεργασία ήταν πάρα πολύ καλή και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονα».

Για τον Λεβαδειακό: «Έχω κάνει μόλις δυο προπονήσεις αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον κ. Καραγεωργίου, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας για να εξασφαλίσουμε καταρχήν την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες, έχει πάρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές , μεγάλης κλάσης και νομίζω ότι έχει ελπίδες να περάσει και από την Μπενφίκα. Μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι που γίνεται στην Τούμπα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει τις πιθανότητες του

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί και τους τρεις στόχους αυτήν την στιγμή, υπάρχει μια διαφορά με τον Ολυμπιακό η οποία καλύπτεται . Από εκεί και πέρα ο βασικός στόχος είναι το κύπελλο αλλά και να πάει όσο καλύτερα και πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη».

Για τις ακαδημίες και την μεγάλη επιτυχία και την νίκη κόντρα στην Μπαρτελόνα: «Γίνεται πραγματικά πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες και αυτό φαίνεται από τις συνεχόμενες επιτυχίες και αν συνεχίσουν έτσι θα βγάλουν πάρα πολλούς παίκτες για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...