Ο Δέδας απειλεί Κολντεμπέλα, ο Καλλές... Κόρφα

Ο Δέδας έφτασε τα 100 τρίποντα ως παίκτης του Δικεφάλου και με ακόμα δύο θα ξεπεράσει τον Κόμματο και θα ανεβεί στην 9η θέση των μπόμπερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: basketplus.gr
Ο Δέδας απειλεί Κολντεμπέλα, ο Καλλές... Κόρφα

Μάλιστα έχει ελπίδες φέτος να ξεπεράσει και τον Κολντεμπέλα στην 8η θέση (ο Ιταλός έχει 123 τρίποντα ως παίκτης του ΠΑΟΚ) και αν αποδειχθεί εξαιρετικά συνεπής με το... τρίποντο, φτάνοντας τα δύο ανά αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν, μπορεί να αφήσει πίσω του και τον Μουλαομέροβιτς (128) και να ανεβεί στην 7η θέση.

Από την άλλη και ο Νίκος Καλλές είναι μπροστά σε ένα σημαντικό ρεκόρ. Αν πάρει χρόνο την Κυριακή στην Ρόδο, θα φτάσει τις 107 παρουσίες με την φανέλα του Δικεφάλου και θα πιάσει στην 10η θέση των συμμετοχών (από 1992-93 και μετά) τον Τζον Κόρφα. Μαθηματικά μπορεί φέτος να ανεβεί στην 7η θέση της ιστορικής λίστας ξεπερνώντας τις 120 ασπρόμαυρες παρουσίες του Κολντεμπέλα στο πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω του Μαματζιόλα, Ρεντζιά.

Τέλος, πάντα αναφορικά με τις επιδόσεις τους ως παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Τσαιρέλης με 4 πόντους θα φτάσει τους 400 και με ένα ριμπάουντ τα 100, ενώ ο Χαραλαμπίδης με ακόμα 21 πόντους πιάνει τους 500 με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...