Ο Χάβος επιστρέφει και... απειλεί!

O προπονητής τού Παναιτωλικού, Mάκης Χάβος, επιστρέφει αύριο για πρώτη φορά στην Τούμπα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2011.
Πηγή: sport103.gr
Ο Χάβος επιστρέφει και... απειλεί!

Βέβαια, ο ίδιος τέθηκε αντίπαλος του «Δικέφαλου» και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ωστόσο η παρουσία του στην Τούμπα θα είναι κάτι διαφορετικό για τον ίδιο. Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφουν και οι Πάρης Ζουμπούλης και Μπάμπης Μιχαηλίδης, βοηθός προπονητή και γυμναστής, αντίστοιχα, στην ομάδα του Αγρινίου και στενοί συνεργάτες του Χάβου.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΠΑΟΚ

Ένα ρεκόρ που κατέχει ο ΠΑΟΚ από καταβολής της Α΄ Εθνικής κατηγορίας φιλοδοξεί να σπάσει στη φετινή σεζόν ο Παναιτωλικός. Ειδικότερα, σε πρωτάθλημα με δεκαοχτώ ομάδες ο ΠΑΟΚ διατηρεί από τη σεζόν 1994-95 το ρεκόρ της καλύτερης εντός έδρας άμυνας με μόλις τρία γκολ παθητικό. Και φέτος ο Παναιτωλικός, έπειτα από εννέα ματς στο Αγρίνιο, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ!.

Βασικός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1994-95 ήταν ο Μιχόπουλος, ενώ στην άμυνα οι Αλεξίου, Ζαφειρίου, Γιουκούδης και Καπετανόπουλος είχαν τις περισσότερες συμμετοχές

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ!

Οσα γκολ έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (δεκαέξι), έχει δεχτεί συνολικά κι ο Παναιτωλικός. Πάντως, η ομάδα του Αγρινίου χάνει πολύ από τη δυναμικότητά της, όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Αν και κατέχει την έκτη θέση στη βαθμολογία, είναι η τρίτη χειρότερη της Λίγκας στα εκτός έδρας ματς (μετά τους ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό), μετρώντας τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Διαβάστε ακόμη...