«Όνειρό μου να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι ο Φάνης Τζανδάρης για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, σε συνέχεια των σχέσεων που δείχνει να υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Πηγή: novasports.gr
«Όνειρό μου να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε σχετικά με τη νέα του ομάδα και τη συνεργασία του με τον προπονητή Αλέξη Αλεξίου: «Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τον Απόλλωνα και να βοηθηθώ, να γίνω καλύτερος. Στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδό στην Σούπερ Λίγκα. Τον θεωρώ έναν πολύ καλό προπονητή. Εχω συνεργαστεί ξανά μαζί του και παλαιότερα και ξέρω τη δουλειά του, αυτό θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο».

Μιλώντας για τον μέχρι τώρα ρόλο του στον φετινό ΠΑΟΚ σημείωσε: «Θεωρώ πως ξεκίνησα καλά την χρονιά. Όμως, ο κ. Στέφενς θεωρεί πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος και μάλλον έχει δίκιο. Το όνειρό μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ όμως σε αυτή τη φάση πρέπει να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του και μαζί του και εγώ τους δικούς μου», ολοκλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή «PAOK24 στον liberofm 107,4».

Διαβάστε ακόμη...