«Θα… καθαρίσει ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, Μίρο Σνάουτσνερ και σχολίασε το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" είναι το φαβορί.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα… καθαρίσει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά είπε:

Για την νέα καριέρα που ακολουθεί:

"Βρίσκομαι στο Κατοβίτσε, σε σχολή προπονητών. Θέλω να πάρω δίπλωμα προπονητή αρχικά επιπέδου Β΄και Γ΄Εθνικής, εκεί έχω τη σκέψη μου. Η ποδοσφαιρική μου καριέρτα τελείωσε και ξεκινάω κάτι καινούργιο. Η οικογένεια μου παραμένει στην Ελλάδα που είναι το δεύτερο σπίτι μου".

Για το ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας:

"Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όταν έπαιζα στον Ηρακλή πριν από τα ματς με τον ΠΑΟΚ πάντα έρχονταν ο κόσμος στο ξενοδοχείο και στην προπόνηση, υπήρχε τρομερή πίεση και μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να χάσουμε. Είναι σπουδαίο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο κύπελλο ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα περιμένει κάτι να κάνει η ομάδα. Ήμασταν κοντά με τον ΠΑΟΚ να κάνουμε κάτι παλαιότερα στο κύπελλο, αλλά τελικά δεν πήραμε τίποτα, παρότι είχαμε πολύ καλή ομάδα. Στο ματς της Πέμπτης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η δυνατή έδρα του Ηρακλή. Ο Ηρακλής δεν είναι η ίδια ομάδα που ήταν στο παρελθόν, όμως, μετράει πολύ το κίνητρο και από πλευράς των παικτών του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερους παίκτες πιο έμπειρους και είναι το φαβορί. Στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να κάνει κάτι ο Ηρακλής αλλά στη Τούμπα θα καθαρίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ".

Για τον αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει κύπελλο:

"Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή όμως υπάρχει ο Ολυμπιακός και φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο κύπελλο τα πράγματα είναι διαφορετικά και μπορεί να τα καταφέρει όμως είναι πολύ δύσκολο. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι θα είναι στο Καραϊσκάκη καθώς στη Τούμπα δε τον φοβάμαι τον ΠΑΟΚ. Αν δε φάει πολλά γκολ στο Καραϊσκάκη και πάρει κάποιο αποτέλεσμα έχει πολλές ελπίδες".

Για το αν είναι ΠΑΟΚ ή Ηρακλής:

"Είναι διαφορετικό το να παίζεις για τον ΠΑΟΚ και διαφορετικό το να παίζεις για τον Ηρακλή. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από τον κόσμο, είναι πιο μεγάλη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Εκεί πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου".

Για τις καλύτερες αναμνήσεις του από τις δύο ομάδες:

"Η καλύτερη ανάμνηση μου από τον Ηρακλή ήταν όταν παίξαμε με την ομάδα του Επαλέ, του Λαγού, με πολύ μεγάλους παίκτες, προπονητή τον Κωφίδη, βγήκαμε Ευρώπη και κάναμε ρεκόρ, κερδίσαμε 13 -14 συνεχόμενα παιχνίδια στο Καυταντζόγλειο σε εκείνη την σεζόν. Είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα τότε. Από τον ΠΑΟΚ υπάρχουν πάρα πολλά που θυμάμαι. Μόνο τον πρώτο χρόνο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα, γιατί τερματίσαμε στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα. Θυμάμαι ότι φτάσαμε στη πρώτη θέση των πλέι οφ και αφήσαμε τον Ολυμπιακό πίσω. Επίσης δε θα ξεχάσω τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ που μπορεί να μη περάσαμε τελικά αλλά φέραμε καλά αποτελέσματα και έγιναν φοβερά παιχνίδια,ειδικά στην Τούμπα. Αν είχαμε 5-10 λεπτά παραπάνω μπορούσαμε να προκριθούμε στο παιχνίδι της Τούμπας το οποίο ήταν τρομερό από κάθε άποψη".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...